It's over...

Ja, nu är det slut. För nu. Hoppas för alltid. Men för nu, för nu är jag nöjd. Detta är det sista.

Jag vet vart jag står.

Har skrivits väldigt mycket om det här med Nemo och grejen är att alla kastar ännu mer skit på honom, förvränger historia och får det att framstå som om allt är hans fel.
Om jag ska vara ärlig så tror jag på Nemo's story. För jag är inte den enda som vet att det finns folk som är 14 men ser ut att vara betydligt mycket äldre. Nemo säger att han och den här tjejen hade pratat lite den kvällen och då berättade hon att hon hade legat med massa killar och att hon till och med hade varit gravid en gång men gjorde abort. Hur ofta stöter man på en 14-åring som har varit gravid men gjort abort? Visst, det börjar bli alltmer vanligt men det anses ändå inte "normalt" (egentligen kan man inte säga det, för det finns inget som är normalt, ordet borde fan vara olagligt).
Vanita har också skrivit i sin blogg att han utnyttjade sitt kändiskap genom att ligga med henne. Detta hände innan kungar av tylösand, till och med innan auditions till programmet hade varit. Det va när han var en nobody. Hur fan kan han då ha gjort det för att utnyttja sitt kändiskap. Enligt mig så verkar Vanita vara fullkomligt funtad. Fattar inte vad bruden tänker med, myttar som ett as gör hon ju också.
Men tillbaka till Nemo. Han skrev också att det var hon som tog initiativet till det hela också. Det skulle inte heller förvåna mig. Jag menar en liten fjortis som uppenbarligen bara umgås med äldre, vem blir förvånad liksom?
Inte jag i alla fall.
Jag vet vart jag står, och det är på Nemos sida. Flickan har ju själv sagt i förhör att hon ville och var med på det, det var hennes föräldrar som anmälde.

Är det snyggt eller?

Kom precis hem efter att ha varit hemma hos bästaste Michaela och fått prata av mig lite. Kom innanför dörren och den började bete sig, så pappa skulle försöka fixa det. Dörren ville inte stängas helt så han höll igen dörren och låste (så att den inte skulle stå öppen liksom, är ju fett kallt ute). Sen skulle han försöka låsa upp igen, tror ni det gick eller? Haha så nu kommer vi inte ut. Lite snyggt att både vara inlåsta och insnöade på samma gång.
Förövrigt var det avslutning på dansen idag och då är det ju fika. Det är ju en klassisk standard ;)
Mys är ju det i alla fall. Annat som är mys är ju att det är snart ju nu på riktigt. Första advent igår och vackert pyntat i alla hus. Det är mysigt om något!
Advent kramar!

Är det snyggt eller?

Kom precis hem efter att ha varit hemma hos bästaste Michaela och fått prata av mig lite. Kom innanför dörren och den började bete sig, så pappa skulle försöka fixa det. Dörren ville inte stängas helt så han höll igen dörren och låste (så att den inte skulle stå öppen liksom, är ju fett kallt ute). Sen skulle han försöka låsa upp igen, tror ni det gick eller? Haha så nu kommer vi inte ut. Lite snyggt att både vara inlåsta och insnöade på samma gång.
Förövrigt var det avslutning på dansen idag och då är det ju fika. Det är ju en klassisk standard ;)
Mys är ju det i alla fall. Annat som är mys är ju att det är snart ju nu på riktigt. Första advent igår och vackert pyntat i alla hus. Det är mysigt om något!
Advent kramar!

Hej, mitt vinterland.

Jävlar vad det snöar ute. Det är det sinnessjukaste. Morsan är ute och skottar för fullt och gjorde detsamma konstant igår. I Mullsjö hade det tydligen kommit 74 cm snö.
Grejen är ju den att det är ju inte så kallt iaf. Det är bara att det är så jävla snöigt och att det aldrig slutar snöa.
Det enda jag önskar just nu är ju att det ligger kvar till jul.
puss.

Första advent

Sitter hos mamma såhär på första advent och allt. Blir att gå på adventsmässa senare vid två. Igår kunde ha varit mycket bättre i alla fall. Va ju först hemma hos mig och förfestade och runt halv elva drog vi ner till Harrys vilket sög ganska hejdlöst. Kom ju inte ens in för att det var fullt. Men träffade lite trevligt folk i kön i alla fall. Kom precis på att det är lite underligt att det vart fullt så fort egentligen med tanke på att halva Sverige är på dh typ.
Kom i varje fall hem runt fyra tiden. Jag och några satt på palma tills det stängde och sen skulle vi dra så vi ringde efter skjuts. Fick dock gå uppför en backe nästan precis vid mitt hus, för bilen kom inte upp.
Kan ju förövrigt säga att det har snöat som in i helvete. Igår när jag va hos mamma så var allt skottat och fett bra och nu när jag kom till mamma fick vi gå igenom i alla fall några decimeter snö för att komma till dörren.
Nu ska jag äta frulle.
peace.

Förfest!

För sen är det Harrys som gäller! Peppa järnet nu ;)
Vi ses i dimman... ;)

lussekatter <3

Har precis ätit frulle så nu sitter jag och smaskar i mig lussekatter. Första lussekatten för denna jul check. Helt underbart vad gott det är. Håller också på att advents stöka lite här hos mamma och väntar på att mormor ska ringa och att tvätten ska bli klar och hängd. För då så blir det att åka in till stan och tagga järnet inför ikväll! Snacka pepp tjej!
Nu ska jag gå och göra mig i ordning lite i alla fall.
pussar på er. ♥

Btw...

... Min fb håller på att bete sig på ett sätt som jag inte vill att det ska bete sig på (fullkomligt efterblivet med andra ord -.-').

Mys kväll.

Har haft mys kväll med min mamma. Har haft innebär att hon nu har däckat i soffan. Vi hann i alla fall kolla på hela på spåret och lite komesarie Morse. När på spåret var slut så satte jag mig vid datan och började leta julklappar till familjen. Har hittat åt Sean och åt pappa, har ett hum om vad jag ska köpa åt mamma. Men vad fan köper man till sin storebror?? Allt jag vill köpa åt honom och allt som jag har kollat på till honom går på minns 500! Jag är ingen jävla JD Rockefeller. Helt sjuk, och ändå är det mesta på rea också.
Men det är ju inte för inte man spenderar mest pengar på hela året vid jul. Är ju så jävla många som ska ha julklappar.
Sen fick jag reda på att i december så får vi bara halva studiebidraget, som om det inte redan är för lågt? Hur fan har det tänkt att man ska kunna överleva på 1050:- i månaden? Sveriges politiker är ju inte de smartaste...

Luciaövning.

Precis kommit hem till mamma igen efter att ha varit på luciaövning. Det gick väl sådär bra, va ju typ bara jag och Gabban som sjöng. Men det är väldigt roligt att det kommer bli rätt många i tåget i år. Va flera år sedan det va ett stort tåg. I och för sig så är ju typ alla lite mindre. Men det är så kul att det kommer bli många stjärngossar i år (brukar ju alltid va lite tunt med det eftersom killar oftast tycker det är töntigt.
Ikväll så utsåg vi Lucia respektive lill Lucia också. Så nu är det tydligen så att jag ska vara Lucia i Rumskulla kyrka den 11 december i år och Ida ska vara lill Lucia. Det blir väl säkert bra tror ja...
Ska ju i alla fall sjunga solo en låt som Lucian alltid (så länge jag kan minnas) sjunger innan kröningen. Trodde den gick sjukt högt, men sjöng igenom den förut och den var inte alls så hög som jag trodde.
Nu ska vi i alla fall ha fredagsmys, så puss på er.
Den obligatoriska kronan.

tusen stjärnor

Sitter hemma hos mamma och har precis käkat pizza. Om en stund blir det att bege sig till Rumskulla för att gå på luciaövning.
Men nu ska jag hjälpa min mamma att bära ner en hylla till garaget.
xxxooo.

ge mig eld.

Godmorgon alla.
Har varit uppe ett tag nu och ringt till Timmy så att han skulle vakna. Nu sitter jag och lyssnar på Oskar Linnros. Känns lite härligt att börja dagen med honom, killen från Sunbyberg.
Puss.

tv visar en utav dem.

Kom precis hem efter att ha varit i lokalen hela kvällen. Lokalen stängde dock vid halv nio, men har stått ute och snackat med Timmy sen vi gick därifrån typ vid tjugo i nio. Helt sjukt vad vi snackar om mycket när vi snackar. Börjar liksom på ett ämne och sen helt plötsligt så har man kommit flera mil ifrån det ämnet. Lite kul egentligen när man tänker efter hur osammanhängande allt vi pratade om va.
Nu hade jag i alla fall tänkt gå och lägga mig. Ska gå upp tidigt imorgon och försöka hinna med att stryka lite kläder innan jag ska ringa och väcka Timmy klockan kvart över sju.
puss godnatt ♥

David Bowie

Har precis avslutat en lektion med Tina så nu sitter jag och lyssnar på David Bowie. Bra kille där. Han börjar dock bli lite gammal, hela 63 år.
Förut så var vi i aulan och tittade på någon tango grej med några danskar. Det var väl helt okej. De var enna jävlar på att dansa kan jag ju säga, lite coolt att kunna dansa så. Skulle vilja kunna det. Anledningen till att jag helst inte hade gått på det va för att bara för att vi skulle gå och kolla på det så missade vi våran dag i köket. Så vart inte att laga amt idag, tyvärr.
Nu ska jag lyssna vidare på oldies but goodies (tills Peder kommer i alla fall).
kram.

bara fem minuter till...

Idag är en sådan dag då jag inget annat vill än att bara ligga kvar i sängen och sova och dryga. Lite underbart det skulle vara att bara sova till i alla fall tolv. Dock så är det ju bara torsdag, vilket innebär att jag måste gå upp och gå till skolan om ca en timme.
Får inte heller glömma att jag ska ringa och väcka Timmy vid kvart över. Har ställt ett alarm så jag inte ska glömma och så har jag gjort en anteckning. Inte så stor risk att jag glömmer direkt.
Nu blir det i alla fall att dra sig mot toaletten och tvätta sig och göra sig i ordning.
puss.

Vinter

Nu känner man verkligen att det är vinter på riktigt. Snart jul också, såg coca cola's julreklam förut och då är det verkligen snart jul. Det känner man.
Angående städningen så skulle jag ju gjort det, men det kom tre grabbar vid namn Johan, Ronny och Tom och knackade på så det vart inte så mycket med den. Men tänkte börja städa lite nu och sen göra resten innan jag drar till skolan imorgon. Efter kvällens städning så blir det duschen. En varm härlig dusch i detta snöväder sitter inte helt fel. En kopp te (med honung och ingefära) och lite scrubs på det med. Mys.
Johan och Tom Hemma hos Ronny. :)

hungrig tjej.

Sitter i soffan och slö tittar på 2 1/2 men. Riktigt kul program. Charlie har väldigt stor näsa har jag lagt märke till.
Pappa står i köket och lagar mat. Är så otroligt hungrig, har inte ätit något på hela dagen typ. Vart två bullar hemma hos Tom förut men annars har det inte varit så mycket mer. Skollunchen såg ju inte direkt ätbar ut. Så jag åt lite pasta och lite majs.
Ska försöka städa mitt rum sen också. Sedan måste jag hitta källan till varför det luktar skumt där inne...
Hoppas verkligen jag hittar det för känns riktigt äckligt att vara där inne faktiskt.

Prov

Sitter i skolan och har precis slutat. Nu måste jag bara vänta till klockan tre för att göra ett jävla prov. Segt? Ohyes.

kul, kul.

Kul att man gått upp värsta tidigt för att sedan inse att man har sovmorgon. Nej det är inte alls kul.

Ännu ett inlägg...

...Haha vet att jag skulle sova men hittade ett awesome klipp med Daniel Adams Ray som ni bara måste se. :)
Hihi, kolla vad söt han är (a'

Sömnig...

...så jag säger godnatt. :)
En bild på min vackra pyjamas. ;)

When it began, it had already ended

Sitter just nu i skrivande stund och kollar på de desperata hemmafruarna. Kan inte fatta att det här kan vara sista säsongen. Men det är väl lika bra egentligen innan det hela spårar ur.
Jaja, kom hem ungefär precis klockan nio när det börjar. Har ju varit i lokalen och skulle ju ha droppat, men det vart inte riktigt så. Nu vet jag också varför. Jag har världens äckligaste scenskräcken någonsin. Alla står och glor och skriker saker åt en och man vet itne vem man ska lyssna på och jag blir så jävla illa till mods. Det drygaste är att ajg vet att ajg hade gjort det för länge sen bara jag ahde varit helt själv och fått köra mitt eget race. Utan en massa människor som står och glor och alla snackar om en. Usch, hatar mig själv för mitt självförtroende som är lika med noll.
Det absolut sjukaste är att mitt självförtroende gick från hundra till noll på så kort tid att jag sackade ihop totalt. Det var år 2007, det var då allt mitt självförtroende som jag någonsin har haft (som annars hade varit på topp hela mitt liv, har aldrig någonsin känt mig osäker innan 07) och jag fattar inte hur det bara kunde försvinna. Har försökt bygga upp det minst en miljon gånger, men haha bra det har gått då. Vilket skämt egentligen, att man kan vara så jävla osäker på sig själv och i sig själv att man inte ens kan göra en så enkel sak som att droppa (nu kommer ännu pinsammare) framför sina kompisar. Haha, så jävla kass jag är.
Bromsar blixtrar i mörkret och hjärtat bultar mot bröstet.

2010-11-23

Kom hem ifrån skolan för 45 minuter. Gjort lite mat och kollar på top model 9. Funderar på att kanske gå till Johan om en stund (om jag orkar) annars så drar jag direkt till lokalen.
Har förövrigt världens huvudvärk. Den kom bara helt sådär, fett jobbigt. Aja, det går över tills jag gifter mig.

Matte

Nu ska jag ha matte, förberedelse inför provet vi ska ha imorgon. Usch jag hatar verkligen matte och har alltid gjort. Procent är det också, fast det är egentligen inte så svårt bara att man måste komma ihåg hur man räknar ut delen, det hela och själva procenten. Så nu blir det med andra ord att plugga järnet.
ciao

Segaste dagen?

Har precis haft arbetmiljö och säkerhet med Tina. Kollade på en film om narkotika och shit. Är förövrigt skit trött och orkar typ inget och nu har vi rast i typ en timme. Lite drygt då. Kommer fan somna lagom till att datakunskapen börjar. Pallar verkligen inte med datakunsakp idag aso. Pallar verkligen inte med skolan över huvud taget. BLÄ!

Tisdag morgon.

Tisdag idag då. Känner mig riktigt o pepp men det löser sig nog. helst av allt så skulle jag bara ha velat legat kvar i sängen, men tyvärr så fick jag ju inte det. Måste ju gå till skolan och skit. Sen när jag kommer hem så måste jag verkligen städa mitt rum. Det ser riktigt för jävligt ut.

Timmy's snagg

Timmy Innan snaggningen.



Timmy under snaggningen.



Timmy under snaggningen.



Timmy efter. Visst ser han lite ut som Eminem på denna bild?
Eller det tycker jag i alla fall. :)

Reklaminlägg ;)

Har nu skaffat mig en blogg på mysowroom.se dock kommer jag inte börja blogga där fören jag har fixat en fet header och allt annat som ska fixas. Men när det är klart så kommer det rulla på som vanligt, bara att det nu är anniemcwilliams.myshowroom.se ist (typ samma fast annorlunda liksom). Bra va? :)

jag har givit dig allt.

Precis hemkommen ifrån dansen. Lite varm då, så nu blir det svepa ett glas juice och sen blir det hollywood fruar samt en bit paj och ännu ett glas juice som ska njutas av till högsta grad. Mums.
Idag har förövrigt varit väldigt trevlig. Först va det ju skola vilket va rätt drygt. Sen efter så vart det att dra till först materialmännen med Martin för att kolla en badrumsspegel åt honom och sen vart det att dra till Johan där vi snaggade Timmy. Bilder kommer kan jag lova. Efter Timmy's snaggning så satt alla uppe på Johan's rum och nördade data. Johan spelade wow och jag och Timmy spelade unicorn och Martin något wannabe wow spel typ.
Men nu ska jag hoppa i duschen.
puss

2010-11-22

Sitter och ska ha hotell med Leif men håller just nu på att gå igenom lappen om julbordet. Får bara ha med fem personer så verkar som att min bror inte kommer kunna följa med eftersom vi blir sex annars. Jag ska ha med mig min pappa, min mormor, min moster och hennes sambo så då blir Sean lite lidande men han lär inte vilja följa med ändå. Han är ju sån. Lite smått osocial och håller sig gärna för sig själv. Men alla kan ju inte vara framåt och super sociala, ingen är ju som någon annan liksom.
Nä men nu ska Leif ha upprop och sen ska jag och Erica börja med vårat Cypern arbete.

Cya.

Svenska.

Sitter och har svenska och ska skriva stödord om finska skapelsemyten som vi ska redovisa muntligt på fredag. Känns lite drygt eftersom man inte fattar den finska skapelsemyten över huvud taget. Hade varit roligare att få någon som var lite mer intressant och inte lika cp :s

Godmorgon.

Godmorgon på er alla morgonpigga varelser. Godmorgon också på er som måste gå upp för att bege er till jobbet/skolan. Lite segt såhär med måndag men det blir nog bra i slutändan. Dans ikväll också och måste cheka ifall det blir något möta idag med.
Nu ska jag fortsätta göra mig  iordning för skolan.
puss.

Boda borg.

Har ju varit i boda borg hela dagen. Lite vi ägde. Fick flest stämplar av alla (13 stycken) och hade riktigt trevligt. Va sjukt pepp också. Men det roligaste måste nog ändå vara när Denise sa att det va jag som va den smarta och räknade ut allt och gabban bara "Annie smart?". håller med henne lite. Fast när jag tänkte efter sen så va det typ jag som hade tänkt på ledtrådarna och räknat ut det mesta typ. Sorry om det låter som att jag skryter.
Efter boda borg åkte vi till donken i Vetlanda och sen hem till Vimmerby. När vi kom till Vimmerby så satt jag med Olivia och väntade på hennes skjuts. Kul att vänta själv liksom. Efter Olivia hade åkt så gick jag och träffade Erica och Emma vid konsum sen så åkte de vid typ åtta så då gick jag och Johan till Bolin.
Hos Bolin satt Johan, Joppa, Bolin och jag och kollade på tv och körde texas holdem (stavning?). När vi spelat klart och Bolin vunnit så började killarna att brottas vilket va lite smått kul att se på (och så lät det ju som det gjorde med...).
Kort sagt så har dagen varit mycket lyckad.
Synd att man inte ser den självmordsbenägna tomten som hänger
utanför fönstret på bilden dock. Kolla noga till vänster
om Boda Borg skylten.

boda borg

Om en stund så blir det att bege sig till boda borg så idag kommer det att vara väldigt dålig uppdatering känner jag. Har inte en aning om när vi kommer hem heller, men det blir väl någon gång i kväll.
puss.

Home

Nu är jag äntligen hemma efter dagens thanksgiving och allt annat. Thanksgivingen var trevlig och kalkonen var superb det ända felet var att det bara var småbarn och vuxna där. Alltså typ ingen i min ålder. Så det gjorde det hela lite tråkigt. Sen så hade jag en smått dålig dag av någon anledning, vet inte varför, men det gjorde ju också att jag va lite nego. Så jag och min bror åkte lite tidigare (rnt åtta halv nio tiden). Sen när jag kom hem så gick jag ut med Tom och Ronny och så satt vi hemma hos Ronny och kollade på From Hell. Mycket bra film (kan man vara snyggare än Johnny Depp?). Nu så blir det snart att sova eftersom det blir upp tidigt imorgon för att åka till boda borg med laget. Trevligt.
puss godnatt.

Thanksgiving

Idag skulle jag vart i lokalen egentligen. Vaknade för några minuter sen och det första pappa sa var: "upp nu, vi ska va i södra v ivid tre". Där sket sig planen med att jag ska droppa för första gången idag. Fan. Skulle gjort det i tisdags men då va jag sjuk så då vart det inte så då bestämde jag okej då blir det på torsdag. Då fick jag inte gå ut för att jag va tvungen att plugga och idag är det ju thanksgiving. Så straxt innan tre så blir vi hämtade och skjutsade till Södra vi. Johan lär lacka men det fårjag leva med för jag kan ju inte rå för det (och jag tackar inte nej till kalkon, mums). Nu ska jag se vad jag ska ha för kläder på mig sen så ska jag dricka ett glas juice och sen göra mig i ordning på rekord tid.
puss

nattligt

Nattligt. Inatt va vi hos Ronny och festa. Fett kul :d Imorgon när jag vaknar blir det bilder.

myshowroom.se

Jag har funderat på om jag ska börja blogga på myshowroom.se istället för blogg.se. Verkar lite lättar med designen och så där. Vill man ha en egen header och så så behöver man itne använda sig av kodmallar och skit, det är bara ha en färdig bild och ladda upp så har man den headern man vill ha. Mycket bättre och mycket lättare. Dock är det vissa saker som jag tycker är lättare med blogg.se men det är ju sådant man lär sig med tiden. Kodmallar kommer jag dock aldrig lära mig. Jag kan sitta en hel dag och knepa och knåpa men fattar ändå inte vart man ska lägga in vad eller hur man ändrar storlekar. Så jävla B att man inte bara kan ladda upp en bild som man vill ha som bakrund och en bild man vill ha som header och så bam så är allt klart. Men nae då måste de komplicera det med att man måste sitta halva dagen för att komma på hur man ska göra liksom. Jag har lite annat för mig än att sitta en hel dag bara för att försöka få rätt storlek på min header. Jag är liksom inte som vissa andra (kissie) som kan anställa folk till att fixa det.
Det jag ville komma fram till är i alla fall att myshowroom.se verkar mycket lättare och de gör väldigt mycket reklam för deras bloggare och satsar inte bara på de större bloggarna utan riktar in sig på de små med. Vilket jag personligen tycker är bra. Men jag vill ju inte gärna bara lämna hela bloggen och allt innehåll och så efter mig så jag ska kolal om man kanske kan typ "flytta över" hela bloggen och domänet och det. Hoppas på att det går. Får forska lite det ;)
Och nej, anledningen till att jag vill blogga på myshowroom.se
är inte för att Hugo Rosas är delägare.
Anledningen är endast den att det verkar lättare.

Äntligen hemma...

...Men inte länge till. Kom precis hem efter att ah varit på stan med Anna och Timmy. Om en stund (klockan fem) bär det av till moster för att äta middag. Vet inte vad det blir dock, men behöver inte oroa mig för hon gör alltid god mat. Efter det så kanske det blir fest, vi får se vart kvällen leder...

lunch

Nu blir det att dra ner till skolan och käka lunch. Kycklingpytt och sallad, låter det gott? hmmm...

Musik

Sitter här och ska svara på frågor om AAS. I stället sitter jag här och lyssnar på musik. Varvar med Oskar Linnros och Daniel Adams Ray. Otroligt bra killar. Älskar gubben i lådan med Daniel och 25 med Oskar. Helt klart Sveriges bästa killar (y'

Bästa låten just nu.


What?

Läste på fb att blogg.se inte funkar så tänkte bara göra ett inlägg för att se om det stämmer :D
Och om det funkar för mig och inte för Issa så tycker ajg det är fett dålig stil!

Fredag hela dan'

Så härligt med fredag, äntligen. Nu ska jag käka en banan till frulle som sköljs ner med ett glas apelsin juice. Jag älskar apelsin juice. Finns typ inget godare och det är perfekt att starta dagen med.
Juste jag ska också börja ta min medicin idag, får se hur det går. Hoppas verkligen att det hjälper.

Godnatt

Nu ska jag ligga och lyssna på Daniel Adams Ray
ända till jag somnar. Nästan.
Godnattpuss :*

Plugg plugg plugg.

Kom precis hem igen efter att ha varit ute en stund och tagit en liten paus från pluggandet. Men nu är det bara att ta tag i livet och börja igen.

Värdelöst. Fullkomligt värdelöst.

Ligger i min säng och håller på att skriva en uppsats på engelska om veganism. Lite drygt då. Tar sådan tid och är så fuckat segt. Inte så jävla konstigt att man hamnar på fb. Men nu ska jag fan ta tag i mitt liv och plugga järnet. pallar inte ligga efter något mer. Har gjort det tre år på högstadiet (slacker) och pallar det fan inte mer nu aso. Får så jävla mycket skit av allt och alla bara för det. Och det gagnar mig inte direkt heller så nu blir det rå plugg resten av kvällen.

Bra pluggmusik.

Melissa Horn. Allt som behövs säga. Hon är underbar.

2010-11-18

Precis hemkommen efter en lite smått händelserik dag. Va ju på en föreläsning om AAS förut och efter den så pratade vi lite om det.
Sen så är det ju så att på senaste tidcen har jag varit sjuk rätt mycket och jag ahr haft extrem hosta i över en månad så idag va jag på sjukhuset. Kändes lite konstigt faktiskt. Det är absolut inte likt mig att gå till doktorn för lite hosta. Till och med när jag har extrem halsfluss så vägrar jag gå till doktorn fören det nästan har övergått till en halsböld. Jag tänker såhär när det gäller sjukhus och doktorer: hur dfan gjorde de förr? När de inte hade doktorer? Visst de hade oftast någon slags "healer" men om de fick cancer eller något sådant så kunde de ju inte hjälpa. Det va ju mer att de hade örter och sådant som kunde hjälpa lite mot någon infektion i någon sår och kanske hjälpa till att stoppa någon mindre blödning. Det är nog mest anledningen till att jag skjuter på sjukhusbesök så mycket jag bara kan. Om de kan klara sig utan vård då kan väl ta mig tusan jag också det. Eller?
Visste ni btw att aids hette GRID förut?
GRID stod då för gay-related immune deficiency.
(lite randome fakta bara)

lunch times.

Har precis varit på en föreläsning om AAS (anabola androida steroider). Väldigt intressant faktiskt. Fick också se en hel del äckliga bilder och fick höra massa hemska historier. Han som föreläste jobbar med anabola och har hand om och försöker hjälpa folk som är beroende. Man vart helt chockad av bilderna och historierna. Visste ni att anabola leder antingen till död via hjärinfarkt och andra sjukdomar eller via självmord? Så hur eller hur så dör man oftast av det. Han berättade också att hjärinfarkter har ökat bland yngre människor på grund av anabola. Liksom hur normalt är det att en kille på 20 år dör av en hjärtinfarkt? Tydligen mycket vanligare än vad man tror. Man kunde inte heller undgå att bli lite stolt när han berättade att ingen svenska atlet tar några preparat över huvud taget. Svenska atleter testas fler gånger än vad någon annan i världen gör. Då blir man lite stolt över att man är delvis svenska (sen finns det annat som gör att jag önska att jag inte hade något med Sverige att göra).
Nu sitter jag i alla fall uppe på HR och har precis varit och köpt mig en fransk hotdog och en stor pommes på Sibylla. Delar dock pommesen med Timmy. Undrar om jag hade orkat allt själv.

Skolan.

Sitter i skolan och har hotellkunskap. Är lite jävligt trött men det får väl gå ändå. Ska skriva ett häfte om Cypern och om typ hotell och lite där. Skulle gärna vilja åka till Cypern, verkar som ett härligt land. Min mammas morbror va där en gång och han sa att det va jättehärligt. Fick ju en resa i julklapp förra året som jag ännu inte har nyttjat, kanske skulle ta och åka dit då? Får se hur det blir med det, jag och Gabriella ska ju välja allt sånt tillsammans eftersom vi ska åka tillsammans. Undra hur varmt det är där? Aja ska försöka börja med arbetet nu.
Puss.

Morgon.

Nu har jag då gjort mig i ordning för skolan. Nyduschad och sådär fräsh. Ska snart bege mig till skolan och idag skulle vi ha någon föreläsning om droger tror jag det va. Läste i tidningen förra veckan att drog användningen på Vimmerby Gymnasium har ökad sjukt mycket det senaste året och att folk använde droger i skolan. Som om alla inte redan visste det.
Jag alldeles nyvaken.
Nu beger jag mig till skolan, hörs sen. Puss

Godmorgon.

Godmorgon allihopa. Vaknade för en stund sen och tänkte precis hoppa i duschen. Det är så mysigt att duscha på morgonen. Man liksom vaknar till så härligt. Och det absolut skönaste är ju att hos pappa behöver jag inte oroa mig för att varmvattnet ska ta slut och så behöver vi inte elda för att få varmvatten.
Hitting the shower.

Natti Natti.

Ligger i min säng och tänkte sova. Har ju sovit dåligt ända sen i söndags på grund av min hosta. Sov inte så katigt bra igår natt heller för den delen. Hoppas verkligen jag får sova inatt bara. Nu ska jag i varje fall krypa ner i min störtsköna säng och mysa med katten tills vi båda somnar. Blir kanske ett avsnitt av How I Met Your Mother också. Eller två.
Såhär ser jag ut i skrivande stund. Godnatt alla underbara. Okej, ni som
inte är underbara också. ♥

Hjälp sökes!

Finns det någon som skulle vilja hjälpa mig med att göra en bloggdesign? Skulle bli jätteglad för det (ni ser ju bara hur det ser ut när jag har gjort det själv-.-'). Blir aldrig nöjd med mina egna och skulle vara evigt tacksom om någon ville hjälpa mig.
Mejla mig på [email protected] om ni kan tänka er hjälpa mig.

And then never look back.

Idag så vart det skolan först. Riktigt seg dag. Först hade vi Engelska i en och en halv timme och efter det hade vi engelska lika länge. Snacka drygt. Efter lunch va det riktigt skoj faktisk, hade svenska och kollade på Shrek. Men det är inte det bästa, det bästa va att det var att vi såg den på engelska! Hör och häpna va. Hur ofta kollar man på en film på engelska på en svenska lektion? Jag vart i varje fall lycklig. Disney filmer SKA va på engelska. Finns dock ett undantag och det är Tarzan (visst den är bättre på engelska, men ändå se bar på svenska).

När skolan var slut så gick jag till tullport och mötte Anna. Länge sen sist skulle jag vilja påstå. Vi gick i alla fall hem till mig och kollade på made, drack apelsin juice och pratade. Mycket trevligt. Sen följde jag henne till bussen och efter det stack jag till Tom som satt och spelade fiesta. Nerd. När Tom hade ätit så stack han och jag hem till Johan. Jag gick dock hem straxt efter och åt lite för att sedan gå ut och gå med Toffe. Länge sen jag såg honom med.
Ja och nu ligger jag här och ska dra på och kolla på lite Scrubs. Hur lycklig blir man inte av det?

2010-11-17

Idag blir det skola igen. Första gången denna vecka.
Btw, är det inte idag nya Harry Potter filmen har premiär?

Wierd.

Min katt är hur jävla konstig som helst. Jag sitter på mitt rum så brukar hon komma och kraffsa på dörren och ibland släpper inte jag in henne. Som typ nyss. Jag satt och åt på mitt rum och då vill inte jag ha katten uppe i min mat liksom så jag satet henne utanför min dörr. Hon börjar som vanligt kraffsa. Vanligtvis brukar hon sluta men just idag så börjar hon slänga sig mot dörren! Helt vrickad katt. Eller desperat kanske rättare sagt.

sängliggandes.

Har varit sängliggande hela dagen. Kolla på scrubs och how I met your mother och lyssnat på julmusik och läst bloggar. Okej, inte så händelserik dag direkt men vad ska man göra när man försöker bli frisk? Don't have a lot of options. Finns det något jag hatar så är det absolut att vara sjuk. Okej man ska aldrig säga att man hatar något men att va sjuk måste ju va ett undantag, eller?

Nu ska jag i alla fall forsätta med mitt lilla Scrubs/How I Met Your Mother maraton.






Puss.

Illa Annie, illa.

La ju upp lite julsånger i förra inlägget. Så jävla dåligt av mig att glömma den absolut bästa julsången genom tiderna. usch och fy på mig. Jag borde bestraffas för det.
Jaja, jag lägger upp den här nu iaf :)
(Btw känner ni igen snyggingen som sjunger? ;) Fanny borde göra det iaf ;p )





The Pogues with Kristy McColl - Fairytale of New York.




Känslan.

Ligger och lyssnar på julmusik. Mysigt. Längtar som ett svin till jul nu. Egentligen borde året se ut så här: Först vår (lite iaf), sen har vi sommar (MASSA sommar), Sen skippar vi hösten och har vinter bara över julhelgen och nyår där typ. Alltså typ kanske tre veckor till en månad vår sen typ två veckor jul (en perfekt jul med massa snö och helt underbart vackert, ingen mild jul här inte) och sen ska resten vara underbar sommar. Det är vad jag skulle kalla ett perfekt år. Vill verkligen ha en sådan perfekt jul i år som vi hade förra året med massor med snö,  för är det inte snö på julafton/juldagen så kan det lika gärna va. Man får inte riktigt samma känsla när det inte är snö liksom. Hade det varit snö ute nu och jag satt här och lyssnade på julmusik så skulle det känslan vara ännu starkare.


För övrigt så tycker jag fortfarande det är jävligt synd att det blir en svensk jul i år igen. Vi hade ju planer på att åka hem till Irland, men i och med att pappa precis har köpt hus och är ensam nu så räcker inte ekonomin. Riktigt synd. Det tycker vi alla. Men vi får väl göra det bästa av juldagen här i sverige med klappar och kalkon (vi firar ju en dag senare än svenskar). Det blir nog bra det med ska ni se.



John Lennon - Happy xmas (war is over).
 





Kylie Minogue - Santa baby.






Dean Martin - Let it snow.




Lite härlig julmusik. Vilken känsla! :roll:

Gal1

Kalifornien 

Förbjudet att sätta ut en råttfälla om man inte har jaktkort.
I Ventura County får inte katter eller hundar ha samlag utan tillstånd. 

Nevada 

Förbjudet att rida kamel på motorvägen. 
I Eureka är det olagligt för en man med skägg att kyssa en kvinna.
Utomäktenskaplig sex är förbjuden om man inte använder kondom.  

Utah 

Alla fordon har väjningsplikt för flugor på motorvägarna. 
En lag i Tremonton slår fast att det är olagligt för en kvinna att ha sex med en man medan hon åker ambulans. Bortsett från det utdömda straffet ska kvinnans namn publiceras i lokaltidningen. Mannen kan inte straffas. 

Wyoming 

I Newcastle är det straffbart att ha sex i ett frysrum på ett slakteri. 

Oklahoma 

Lagöverträdare kan bli arresterade och bötfällda, eller fängslade för att ha gjort grimaser till en hund. 

Texas 

Förbrytare är ålagda att ge sina offer 24 timmars varsel, där de underrättas om vilken förbrytelse de skall utsättas för. 
I Kingville är det olagligt för grisar att para sig på stadens flygplats. 

Arkansas 

En man har rätt att slå sin fru, men bara en gång i månaden. 

Illinois 

I Oblong är det förbjudet, men bara för kvinnor, att ha samlag under jakt eller fisketurer på sin bröllopsdag. 
Det är förbjudet att ge en tänd cigarr till en katt, hund eller annat sällskapsdjur. 
Kvinnor måste tilltala ungkarlar med "master" i stället för "mister". 
Det är förbjudet att köra bil som saknar ratt. 

Michigan 

Lagen säger att en kvinnas hår tillhör hennes man. 

Ohio 

Förbjudet för kvinnor att gå med skor i konstläder. 
I Cleveland får kvinnor inte bära läderstövlar. 

Tennessee Förbjudet att fånga fisk med lasso. 

I Dyersburg är det olagligt för kvinnor att bjuda ut en man. 

Georgia 

Oralsex är förbjudet, med en straffram på upp till 15 års fängelse. 
Om du vill bryta mot lagen är det bara att slå någon på ryggen. 
Frisörer får inte göra reklam med hjälp av sina priser. 

Florida 

Om du är skild, gift eller ensam kvinna är det olagligt att hoppa fallskärm på söndag eftermiddag. 
I Saratoga är det förbjudet att sjunga i baddräkt. 
Kvinnor, och frisörer, kan få böter för att sova under en hårtork. 
Blir en elefant bunden vid en parkeringautomat, skall man betala ordinarie parkeringsavgift för den.

Pennsylvania 

Böter för att sopa skräpet under mattan. 
Det är förbjudet att utföra oralsex medan man har läppstift av låg kvalitet på sig. Detta på grund av att denna typ av läppstift kan orsaka cancer i penis.
I Harrisburg är det olagligt att ha samlag med lastbilschaufför i ett vägtullskontor. 

West Virginia 

Ett barn som luktar lök får inte gå till skolan. 
I Norfolk måste kvinnor bära korsett när de befinner sin på allmän plats. 

Rhode Island 

I Providence är det olagligt att sälja tandborstar och tandkräm till en och samma kund på en söndag. 
I Newport är det förbjudet att röka pipa efter solnedgången. 

Massachusetts 

I Salem är det olagligt, undantaget äkta par, att sova nakna i ett hyrt rum. 
I Boston är det förbjudet att ta ett bad utan giltig anledning. 

Connecticut 

Olagligt att gå över gatan på händerna. 

Wisconsin 

I Connorsville Wisconsin är det förbjudet för män att avfyra eldvapen medan deras partner har orgasm.. 

Oregon 

I Willowdale får en man inte svära medan han har samlag med sin fru. 
Det är förbjudet för en man att fylla bensin på bilen själv. 

Minnesota 

Ingen man kan älska med sin fru om det luktar vitlök, lök eller sardiner om hans andedräkt. Med laglig rätt kan frun förbjuda att han kysser henne. 

Iowa 

I Ames får en gift man inte dricka mer än tre klunkar öl medan han ligger i sängen tillsammans med sin fru. 

Montana 

I Bozeman är det förbjudet att ha sex på framsidan av hus efter solnedgången om man är naken. Men om man har på sig strumpor är man på den säkra sidan. 
I Helena får en kvinna inte dansa på bordet i en bar om inte kläderna hon har på sig väger minst 1,5 kg 

South Dakota 

Hotell i Sioux Falls är tvungna att dela på sängarna. Om ett par hyr rummet för bara en natt skall sängarna stå minst två fot från varandra. Vidare säger lagen att det är förbjudet att älska på golvet mellan sängarna.

Nebraska 

Lagen tvingar hotellägare i Hastings att ställa rena vita nattskjortor i bomull till förfogande för sina gäster. Enligt samma lag måste hotellgästerna ha på sig dessa nattskjortor om de ligger med varandra. 

Idaho 

Om en polis i Coeur d`Aléne misstänker att ett par har samlag i en bil så måste han först tuta tre gånger och sedan vänta två minuter innan han närmar sig bilen. 

New Jersey 

Ett par som råkar komma åt signalhornet medan de hånglar i en bil, kan sättas i fängelse enligt lag i Liberty Corner

New Mexico 

I Carlsbad New Mexico får man inte ha samlag i sin bil under lunchrasten om inte bilfönstren är utrustade med gardiner. 

Alaska 

En lag i Fairbanks förbjuder älgar att para sig på stadens gator. 

Washington 

I Clinton är det olagligt att onanera medan man tittar på ett par som har sex i en bil. 
Här finns en gammal lag som förbjuder samlag med oskulder till och med på bröllopsnatten. 

Washington DC

Den enda tillåtna samlagsställningen i är missionärsställningen 

Maine 

I Rumford är det förbjudet att bita husvärden, oavsett hur mycket han förtjänar det. 

Vermont Det är förbjudet att få baktändning på bilen i Rutland.

Här kommer några lagar som faktiskt är (eller har varit) helt sanna.Alabama

Det är förbjudet att spela domino på söndagar.
Det är förbjudet att bära en falsk mustasch som kan orsaka skratt i kyrkan.
Att hälla salt på järnvägsspåren kan bestraffas med döden.
Det är tillåtet att köra mot enkelriktat, om du har en tänd lykta på din bil.
Det är förbjudet att vid något tillfälle ha glass i bakfickan.
Kvinnor får ej inneha sexleksaker.
Det är förbjudet att köra barfota.

Jasper

Det är förbjudet för en man att slå sin hustru med en piska, vars diameter är större än mannens tumme.

Lee County

Det är förbjudet att sälja jordnötter efter solnedgången på onsdagar.

Montgomery

Det är förbjudet att skrämma hästar genom att utomhus, upprepade gånger, fälla upp sitt paraply. 

Kalifornien

Djur får inte para sig offentligt närmare än 1500 fot från en skola, restaurang eller kyrka.
Att ta av sig kläderna i ett badhus är mot lagen
Det är förbjudet att sätta ut en råttfälla om man inte har jaktlicens.


CP!

Jävla fan! Varför måste just jag vara sjuk för? Jag som älskar att sova KAN inte göra det för att jag hostar varannan fucking sekund! Jag tror jag somnade runt ett inatt eller något sådant och jag vaknade 05.05 i morse. Hur tror ni det känns för mig? Är trött som ett svin och vill inget hellre än att sova. Nu ligger jag istället på bredden i min säng och kollar på scrubs. Det är väl kanske lite lycka i livet just nu när man mår skit. Vem blir inte lycklig av att se dr. Cox knäcka allt och alla som kommer i hans väg likosm?  Skön kille där.

Nu ska jag kolla lite till på Scrubs och förhoppningsvis sova lite.


peace !

Äntligen...

Får jag krypa ner i min egen stora, fina och underbart sköna säng, FÖR FÖRSTA GÅNGEN DENNA HELG!!! Det är fan hemskt aso! I fredags va jag ute och festade med några kompisar och sen vid typ tre på natten när jag komme rhem lite små lullig och går in i mitt rum för att lägga mig (finns ju inget underbarare än att sova i sin egen säng när man har druckigt) och då inser jag att min käre storebror Douglas ligger där och SOVER! Aha jävligt kul då. Här hade jag sett fram emot att få komma hem och lägga mig i min egen säng och sova som en gris, men nej det fick jag ju inte. Fick istället sova i min lillebrors säng som inte alls är lika skön. Inte ens i närheten. Så jag och min katt låg där och sov tillsammans. Igår sov jag inte heller i min egen säng, dock sov jag i en säng som ät lite skönare än Seans om man säger så. Det vart att jag sov hos Tom eftersom det va fest där så efter vi hade varit på stan och härjt vid palma så stack vi hem och slagga. Vaknade av att Tom's bror att hans tjej kom in klockan kvart över ett och sa att vi fick komma upp och dricka kaffe med dom. Rätt sleten jag ahr varit hela dagen om man säger så. Så det ska absolut bli helgens skönaste att få sova i min egen säng inatt. Bättre än sex.

2010-11-11

Idag har varit väldigt dryg faktiskt. Började med att jag försov mig och sen kom jag till skolan och hade livsmedelskunskap. Det brukar inte vara drygt men idag kan jag lova att jag höll på att dö. Sedan var det äntligen dags att byta om och kliva in i köket. Idag fick jag och Linus göra kycklingsallad och så gjorde jag en rhodeisland dressing till. Mums. Det vart även musslor till förrätten, riktigt gott faktiskt. Första gången jag provade. Till huvudrätten vart det köttfärslimpa med grönpepparsås och potatis och så vart det fisk och havskräfta och så va det kallopps med. Till fisken var det ju självklart remoladsås. Efterätten var underbar. Cheescake! Så otroligt gott! Och så vart det chokladmosse med.

Efter skolan vart det att dra och träna. Spenderade en och en halvtimma på träningshuset ungefär. Riktigt härligt faktisk. Precis när jag var på väg hem därifrån så fick jag ett sms av Tom där det stod "kom Sibylla". Då var det bara till att vända om och traska dit istället. Där stannade vi bara en kort stund och åkte sedan hem till Johan där jag hjälpte honom att byta sin piercing. Vid ungefär tio i åtta så drog vi ner till lokalen och de åkte lite medans jag mest bara stod. Gick hem nästan direkt för jag har en sådan otrolig huvudvärk. Väldigt jobbigt kan jag lova.


Jaja nu ska jag i alla fall läsa en bok som jag har prov på imorgon i engelska.

puss.

Tisdagen förra veckan kommer...

...Nu. Lovade ju att jag skulle skriva om den. Så nu ska jag göra det.

Allt började en tisdags morgon cirka klockan tio. Jag gick upp ifrån min varma och mycket sköna säng, klädde av mig och ställde mig sedan i duschen och duschade. Sen klädde jag på mig och sen vart jag hämtad av Tom. Vi åkte till a-huset och väntade på bussen som vi skulle åka med till Linköping. När bussen kom gick vi och satte oss. Vi var framme i Linköping vid cirka två tiden och då var det McDonalds som gällde. Efter vi ätit oss tjocka och mätta så gick vi till Hangaren (skatehallen i Linköping). Vi var bara där en stund sen skulle vi gå till stan. Så då vart det att gå över en mil. Snacka om att pojken klagade. Sen när vi kom hem igen så åkte vi till John där han och Lang var. Sen åkte jag och Tom och köpte öl och äkte sedan tillbaka till John. Sen satt vi där ett tag och så halloween pyntade vi hans rum och jag fick till och med ha på mig en häxhatt. Efter att vi suttit där så gick vi ut och diskuterade vart vi skulle vara. Efter många om och men så bestämde vi oss för skolskogen. När vi väl bestämt vart vi skulle vara och att vi skulle grilla också så åkte vi ner till Statoil vid ungefär klockan 23.00 (fanns ju inget annat öppet). Där köpte jag ett fem-pack korv för 32 kronor (som hittat, eller vad säger ni? -.-') och en chips påse pch en marabou choklad. Vart nästan ruinerad på köpet kan jag tillägga. Efter det slängde vi ner grejerna i Toms moppe och åkte hem till honom och hämtade ved och sen bar det av till John igen för att hämta tidningar och ölen. Sen åkte vi äntligen upp till skolskogen. Tror vi var där efter klockan 00.00 någon gång.


Väl uppe i skolskogen så tände vi en liten brasa, och snacka om att vi inte frös (Lang tog av sig till bara kalsongerna...). Vi grillade lite och efter några starka så började veden tryta så Lang och Tom satte sig på moppen för att hämta mer. När de väl kom tillbaka så berättade de att de hade kört omkull o skogen på vägen upp dit igen, lite vi skrattade. Så Lang åkte tillbaka och hämtade veden de hade tappat. När han hade kommit tillbaka så ringer Philip och säger att han har blivit utlåst så vi skrattade lite till och Lang åkte och mötte honom vid VOK. Efter det att de kom tillbaka så minns jag i princip inget alls. Nästa minne jag har efter det är att jag och Philip ligger i Toms bäddsoffa och att Susann (Toms mamma) kom ner och sa att vi nog borde gå hem. Så Philip, Tom och jag gick runt lite och sen hem till mig. Där satt min pappa på trappen klockan sju på morgonen och tog sin morgon cigg och skulle snart åka till jobbet. Vi går in i huset ich rätt in i köket och börjar laga mat. Kan ju tala om för er att köket inte var det finaste dagen därpå...
Sen kom vi väl i säng kanske runt 08.00 tiden och vaknade igen runt 11.00. Skulle till Oskarshamn den dagen med, gissa vem som missade tåget...


Kul hade vi i alla fall. I stunden. Vissa fick lite skäll efter händelsen mednas vissa kom undan väldigt lindrigt utan att någon märkte något. Får se om det blir någon favorit i repris. Fast det lär nog dröja ett tag.

Dött.

Känner att det har varit hel dött på min blogg nu på den senaste tiden. Jag vet att jag har lovat flera gånger att jag ska bli bättre på det men nu måste jag verkligen ta tag i det känner jag. Imorgon ska jag lägga in bilder från lovet. Kan dock inte lägga upp ifrån hela lovet eftersom jag hade bytt mobil med Jonatan och vi bytte tillbaka i torsdags så har bara bilder från torsdag och fredag, kanske någon från lördag men ytterst tveksamt.

Kan ju säga att det är näst intill ett under att jag minns det överhuvudtaget om man säger så...
Måste verkligen bli en skärpning på den fronten. Nästan lite pinsamt att jag har druckigt varje fredag och lördag ända sen skolan började. Och denna vecka vart det först fredag och lördag då det var rookie (grymt förövrigt, hade skapligt ont i nacken efter allt headbangande till adept sedan efter dock). Sedan på söndagen så vart det att supa hemma hos Tom. På måndag vart det lite paus och sen körde vi på grillning med alkohol på tisdagen (berättar mer om det sen, helt crazy kväll det va). Onsdag Åkte jag till Oskarshamn till en kompis och sen på torsdagen så va vi på't igen, same shit i fredags då vi grillade ytterligare en gång. Igår skulle det varit fest om inte en viss person hade svikit och bestämt sig att vi inte kunde va hos honom när han hade sagt att vi kunde det innan och det värsta var att precis när vi hade köpt drickan så ringer han och säger att vi inte kan va hos honom. Det enda positiva jag kan se med det är att då har vi i alla fall dricka till nästa helg. Efter vi alla hade åkt hem till john och lackat ur lite så gick vi till palma och drog en pizza. Det var nog första gången på väldigt länge man minns palma vistelsen på en lördagnatt. Lite surt faktiskt.

Har massa att berätta om mitt lov, så jag gör det lite senare i veckan. Eller kanske rent av ikväll, får se hur jag känner :)

RSS 2.0