You play your'e game.

Har precis satt in maten i ugnen. Har inte ätit på hela dagen så börjar bli lite smått hungrig. Måste bara skala potatisen och lite och sen är det bara till att vänta...


Bjuder på en ful bild med en vacker Jack på. :)



Klart.

Nu är headern klar. Orkar inte lägga ner mer tid på den nu ;) Är inte helt nöjd dock (är jag någonsin det) Men den får duga. Bilden är föröverigt tagen i Hultsfred när jag och mina vänner va på marknadsfesten. Trevlig kväll, som kanske kunde gått lite bättre, eller?

Tillfälligt.

Nu har jag en tillfällig header. Ville inte ha kvar den andra, den såg ju ut som skit liksom (och skit är inte så fin, enligt mig iaf). Så nu får det va denna till jag har fixat en lite finare och bättre som jag är nöjd (läs relativt nöjd) med. Kanske kommer i eftermiddag till och med.

The botten is nådd.

På riktigt. Low. Big time.

kärlek.

Melissa Horn är lika med kärlek. Hon måste vara bästa kvinnliga artist. Älskar hennes texter, kan verkligen identifiera mig dom. Inta alla, men många.

I guess I don't know my own strength.

Känner mig svag, men utåt är jag stark.





Kalla mig vad du vill...

Jag har åsikter, precis som alla andra. Men tillskillnad från många andra så vågar jag framföra mina åskiter. Läste paow's blogg och där hade hon skrivet ett inlägg om att hon inte är rasist bara för att hon tycker att SD har rätt med att vi borde minska invandringen i Sverige lite. Jag håller med henne där. Och alla som knner mig vet att jag absolut ionte är rasist. Men nu på senare år har det faktiskt märkts att invandringen har börjat påverka sverige negativit. Jag känner invandrare som har kommit till sverige för att dem hade riskerat livet om dem hade bott kvar. Jag känner invandrare som har kommit hit med hur mycket pengar som helst och har lämnat ett bra liv bakom sig för att starta ett minnst lika bra liv här. Folk som riskerar livet om dom bor kvar i sitt hemland ska få all hjälp dom behöver. Dom som redan har det bra och åker hit och klagar på oss "svennar" och säger att dom hatar Sverige, varför ska dom få komma hit? Jag blir faktiskt jävlig trött på att höra det. Vi har tagit in dom i vårat land och vad är tacken? Illa, jävligt illa. Jag är inte ens svensk, men jag är ju delvis svensk och klart som fan att man tröttnar. Och sen det här med att dom får ha slöjor i skolan och på lektionerna men vi får inte ha mössa eller keps, inte ens luva. Det är ju bara vrikat. Dom säger att det ska vara lika för alla. Bara för att det står i koranen att man ska klä sig anständigt så betyder ju inte det att man måste bära slöja, det är bara dom som tolkar. Ska dom få ha sina slöjor på lektioner så tycker jag att dom ska hålla sig till "lika för alla" regeln och låta oss ha mössa eller dylikt.

Jag är absolut inte rasist och jag vet att förmodligen kommer få skit för det här inlägget av alla som läser. och Emelie, förlåt så mycket jag vet sina åsikter om folk som håller med sd, men jag gör det bara på bromsnings punkten. Jag vill inte stoppa invandringen helt, det finns folk som behöver hjälp. Jag vill bara att dom i så fall ska komma iförsta hand och inte någon rik knös som redan har det bra och som kan bo i sitt land utan rädslan över att man kanske dör vilken sekund som helst.


Förlåt till alla som tar illa vid sig av det jag har skrivit, för det är inte alls syftet med detta inlägg. Jag vill bara kunna framföra mina åsikter, för jag är människa och jag som alla andra människor har åsikter. Skillnaden är bara att jag vågar framföra dom och stå för dom och det är en sak jag aldrig kommer att be om ursäkt för.

Från och med du.

Har inte bloggat på ett tag nu, men helt uppriktigt sagt har jag inte haft orken. Mår inte så bra just nu så det kanske blir lite slappt med bloggandet nu framöver till allt har löst sig. Och vem fan vet när det händer? Hoppas på snart, för har fan aldrig mått så här dåligt förut.

Match

Ahaopp, då har vi match idag då, helt otränad föröverigt. Har inte tränat sen jag blev skadad. Ska bli kul att spela igen. Men nu måste jag äta och leta efter mina grejor (har inte sett dom sen flytten).
puss så länge.


Tagga tagga tagga!

sitter och taggar Idol för fullt! ska lyfta in boxern i rummet så jag kan slipper lyfta på mitt feta arsle och gå in i vardagsrummet ;)


Out with the old and in with the new.

Håller på att göra om lite på bloggen, och här kommer min stora fråga, någon som kan tänka sig göra en skaplig header åt mig? Behöver verkligen en ny, och dom jag gör blir aldrig något bra så skulle vara väldigt tacksam om någon skulle ville hjälpa till. Har ännu bara hunnit byta bakrund, men ska försöka ändra på mycket mer (om jag bara kan komma på hur man gör). Är verkligen inte bra på datorer och sådant. Önska dock att jag var det. Nu ska jag i varje fall ligga i min underbara säng med min underbara katt och bara mysa till sex and the city.


Smilla Vasti Rinaldo.

Var på namngivelse i lördags i Rumskulla.
Det var mitt kusinbarn som föddes i maj
som skulle få sitt namn utan att få en
religon också.
Så nu heter hon alltså Smilla Vasti Rinaldo.






Skärpning från min sida.

Jag tänker inte ens nämna något om hur länge sedan det var jag uppdaterade bloggen (det går alldeles för lång tid mellan varje inlägg, skärpning Annie). Har hänt väldigt mycket sen sist. Har bland annat börjat skolan igen vilket var faktiskt riktigt kul med tanke på att jag kom in på hotell och resturang som jag ville. Fick veta det torsdagen innan tisdagen då vi började. Sen har dansen börjat igen. Jag har skadat mitt knä också (gjorde det samma dag som jag fick veta att jag kom in på HR) när jag spelade fotboll. Knät är föröverigt fortfarande blått och göt ont, men morgon blir det fotboll ändå. Har varit borta alldeles för länge nu. Nu ska jag iallafall göra lite läxor (kan inte göra engelskan då jag glömde boken i mitt jävla kod-skåp), men kan ju bara göra dom om datorn är snäll och inte har lagt dom på H;.

RSS 2.0