Dag 8

En dålig vana jag önskar att jag inte hade.

Jag har många dåliga vanor men en jag lnska jag itne hade är att jag knappt kan gå på fest utan att dricka någon alkohol alls. En annan dålig vana är att jag röker. Jag pluggar inte så mycket jag borde. Jag sover inte så mycket som jag borde. Jag kollar på tv på tok för mycket. Jag sitter vid datan mer än vad jag bör. Jag äter mer onyttiga saker än jag borde.

Ja listan kan göras ännu längre. Men ni får nöja er med detta.

in the end it's right

Idag ahr ajg varit i Kisa och åkt skidor hela dagen. Snacka om att amn är rätt så död just nu. Speciellt eftersom jag har varit och dansat nu med.
Känner förövrigt att jag måste komma igång med min träning igen. Funderar på att skriva upp ett schema som ajg måste följa, utan undantag. Tänkte kanske börja med träningshuset imorgon efter skolan och sen har jag ju dansen på kvällen. Får se hur det går med det.
Sen på onsdag blir det att dra upp till Linköping och kolla skola. Ser verkligen fram emot det. Börjar hoppas mer och mer på att det blir en flytt till hösten.

Nu tänkte jag återgå till tv:n och sen gå och lägga mig inom kort, har varit en lååååång dag.


Puss.

dag 7

Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.


Om jag fick en miljon så skulle jag, jag jag har inte en aning om vad jag skulle göra för jag har nog aldrig tänkt på det förut. Och jag menar What are the odds? Jag lör nog aldriga vinna en miljon, men jag är rätt glad ändå.

Nytt

Som ni ser så har jag gjort lite nytt här i bloggen. Ny header, ny bakrund och två helt nya kategorier. Min header är det http://oboyellersenap.blogg.se/ som har gjort. Bad henne göra en header som speglar mig, hon fick helt fria händer så då vart det en hestig header.
Bakrunden ska jag försöka fixa till lite eftersom den inte passar headern för fem öre. Ska försöak ta itu med det lite senare.
Angående de nya kategorierna så heter de Festival och Hiss och diss. Under festival kommer jag skriva lite om de festivaler jag ska på i sommar. Där kommer jag skriva i samband med bandsläpp och sådant. Det här med hiss och diss ska jag försöka göra en gång i veckan. Hissa respektive dissa sådant som hänt eller som är nytt eller personer eller helt enkelt det jag känner för varje vecka.
Nu ska jag försöka pussla vidare lite med min blogg.

Puss.

Dag 6

Typ av killar jag faller för.


*Han ska vara lång och smal.
*Han måste vara längre än mig.
*Han får gäran vara aktiv på något sätt (t.ex. gymma, fotboll, hockey etc).
*Han får gärna se bra ut på något sätt (alltså gullig, söt, snygg, ha en slags charm).
*Han får gärna ha hår på huvudet, snygg sådant + att han också väldigt gärna får ha raggarsträng.
*Han måste lukta gott (det absolut viktigaste).

Detta är då kraven. Fast jar har kommit på att jag helst vill ha detta, men det är absolut inte ett måste. Han får se ut exakt hur han vill och så. För när allt kommer omkring så är det ändå bara personligheten jag går på. Det enda som egentligen är viktigt för mig när det gäller en kille är att han ska tycka om mig för den jag är. För alla har vi våra fel och brister men killen jag faller för ska tycka om mig fastän jag har mina fel och brister.


Dag 5

Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.

Sommar. Och det ska vara en sommar som slår den förra med hästlängder. Kommer bli otroligt svårt. Nästan omöjligt. Men jag ska lyckas. Jag med mina vänner.

Dag 4

Mina mål/drömmar/önskningar.

Mina mål just nu är att få kroppsformen jag vill ha till sommaren och att gå ner de kilona jag vill gå ner.
Mina drömmar just nu är att åka på en jordenrunt resa, att mitt liv ska bli bra och att jag ska få den lycka jag vill ha.
Mina önsknigar är väl att ha en hel familj, dock är ju det något som aldrig kommer att ske igen och det är bara till att gilla läget. Och det finns ju inte enbart nackdelar med splitrad familj, finns faktiskt vissa fördelar med det.

and with this pain in my chest I still wish you the best

Rappoterar från festen. Fett chill med mina älsklings grabbar. Min babe har åkt ;( Eriiiiiiica! Men blir ju till att ses imorgon, ser fram emot. Dock ser jag lite mindre fram emot snacket som kommer imorgon...


Dag 3

Min favorit årstid och varför.

Jag vet att nästan alla säger det, men jag måste verkligen skriva sommaren. Ända gången jag är riktigt glad. Ända gången jag slipper all jävla ångest och oro. Ångesten och oron beror på skolan och skitsnack. Skolan slipper man helt och hållet under sommaren och man slipper träffa alla jävla falska fittor. De enda man behöver umgås med är ens riktiga vänner, vännerna man kan lita på och de som aldrig skulle snacka skit om en och de som uppriktigt bryr sig.
Sen har vi sommarens alla festivaler, dofter, värme och sena kvällar vid brasan. Tänk er bara festivalerna, alla människorna där, banden och artisterna man alltid velat se, alla nya vänner man får. Dofterna, nyklippt gräs, skog, nyfallet regn, varm asfalt, den salta doften från havet och den härligaste doften av dem alla; Grillen! De långa varma dagarna och alla underbara kvällar ute vid vattnet vid en brasa där man sitter och grillar med de absolut bästa som finns. Underbart, helt jävla underbart!
Det är ju några av anledningarna, men listan kan göras ännu längre. Men nu ska jag hoppa i duschen och sen ska jag ut till mina bästa och planera kvällen. Och det bästa av allt, ingen av alla de falska som finns i dena horhåla får komma.

fuck this shit, I could'n give a crap anyway.

Denna dagen kan ha varit det segaste jag varit med om, men också den mest händleserika. Bland annat har jag förlorat en vän, bestämt mig för att flytta, ändrat mina tankar helt och hållet och ändrat allt som jag någonsin trott jag ville.
Kommer nog (förhoppningsvis) bli så att jag flyttar upp till Linköping i tvåan. Och nu tänker jag säga en sak som jag vet att en vän till mig tycker att det får mig att framstå som korkad när jag säger det men det ger jag självaste fan i: jag vet att många kommer tycka att det kommer bli skönt att få slippa mig. Men det som är jobbigast är att jag har en känsla av att en som jag trodde att jag var tajt med, som jag trodde att vi var vänner också kommer tycka det kommer bli skönt att få slippa mig. Det tar emot. Det gör jävligt ont. Men vafan kan jag göra åt det? Inte ett piss.
Jag har det senaste året velat bli bartender. Nu är det en dröm som gått i kras, men jag tänker inte hänga läpp för det. Jag ska försöka så gått jag kan i Linköping eller var jag nu hamnar. Hoppas det är en bit från denna horhåla i alla fall.
Det skönaste är att jag inte blir ensam, min bästaste Erica ska med. En av de få personerna jag verkligen kan lita på till 100%, så det känns väldigt skönt. Men ja, det är ju ett tag kvar till hösten. Ett bra jävla tag. Men det är bara att bita ihop och intala sig själv att man är stark och kommer ta sig igenom all skit med familjen oså.

it wont be easy, but I'm willing to try.

Kommer skriva ett låååååångt inlägg ikväll. Sen kommer jag skriva ett till. Men det kommer ingen se, för ingen vet vart jag kommer lägga det.



Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.

En person jag vill träffa just nu.
Vet exakt vem jag vill träffa just nu.
Men det vet inte han.
Sen skulle jag också vilja träffa Alex.
och Jack.
och Zack.
och Rian.
och Håkan.
och bästaste Oskar.
och Daniel.
sen vill jag träffa en person till.
Men det är mot min vilja.
Jag vill.
Men jag vägrar.

Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.

1. Jag förstår mig inte på männsikor.
2. Jag umgås mest med killar.
3. Jag önska att mitt liv var bättre.
4. Innerst inne så mår jag inte så bra som jag ger sken av att göra.
5. Mina vänner betyder mest för mig och jag skulle göra vad som helst för dem.
6. Det tog mig nästan två år att fatta ett skämt...
7. Det bästa jag vet är sommarlov och festivaler.
8. Min högsta önskan är att min pappa ska bli lycklig.
9. Jag har en katt som heter så söt (hon gör det, helt seriöst).
10. Jag vill vara omtyckt. Av alla.



(hade ingen ättre bild).


Dagar

Tänkte göra detta med dagarna som alla håller på med nu. Känner att jag måste komma igång med min uppdatering och få ordning på bloggen igen, har ju dock ingen header bild och så men får väl ta att fixa det snarast möjligt. Detta kommer i alla fall få mig att uppdatera minst en gång om dagen.


Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.
Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.
Dag 3 – Min favorit årstid och varför.
Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.
Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.
Dag 6 – Typ av killar jag faller för.
Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.
Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän.
Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.
Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.
Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på.
Dag 13 – Mitt drömbröllop.
Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen.
Dag 15 – Någonting jag ångrar.
Dag 16 – Innehållet i min väska.
Dag 17 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.
Dag 18 – Vad jag åt idag.
Dag 19 – En bild på det jag köpte senast.
Dag 20 – Min favorit film.
Dag 21 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.
Dag 22 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.
Dag 23 – En låt som får mig att gråta.
Dag 24 – Mitt favoritprogram – och varför.
Dag 25 – Min favorithögtid.

RSS 2.0