Hiss och Diss

Okej, nu kör vi på en his och diss.
• Att det inte finns något bra på tv what so ever. Kul när man är hemma från skolan så får man nöja sig med repriser och annan skit. Rätt så drygt.
• En annan diss är att jag är så rutten att jag inte har gjort någonting åt mitt utseende på ett bra tag. Ser sjukt rutten ut, känner mig rutten med för den delen.
• Kom på en till diss. Killar. Först är de bra och bryr sig. But after one point they all stop 2 care. Kåg och kollade på satc och kom fram till att jag aldrig ska gifta mig. Visste ni att 54% av alla äktenskap nu för tiden går i kras? True story, rätt pinsamt egentligen.
• Lady gaga! Kan inte få nog av henne! Hon är helt klart bäst. Skriver sina egna låtar med, det gillas skarpt eftersom det inte är lika vanligt längre som det va förr. Och hon gör massor med peppande musik. Jag menar "Born this way" är ju helt underbart peppande.  Man känner att det finns verkligen mening med allt liv. Ditt, mitt, allas. Go Gaga!
• Sen vill jag hissa Martin Björk i vakna med the voice. Hur skön som helst, man blir glad bara av att se honom. Hur skön osm helst, och så spelar han gitarr! Kan det bli mycket bättre? I don't think so.

I'll never be the same

If we ever meet again.
Sitter och kollar på mtv, som spelar 3 from 1 med timbaland. Svårt att klura ut huh? :p
förövrit så sög gårdagen, vart ingen skola utan låg hemma och gjorde ingenting. Kollade inte på tv, satt inte vid datan. Bara låg i sängen hela dagen. händelserik dag, eller? Aah, det sög rätt stenhårt, idag är det iaf lite bättre, jag har iaf satt på tv'n och datorn. Progress.
Vart ingen dans igår heller, orkade helt enkelt inte. Blir nog ingen ikväll heller, orkar fortfarande inte.
Hihi, Annie är patetisk :)

RSS 2.0