Ensamhet.

Det finns nog inget ensammare ställe än Rumskulla. Jag har varit här sen i måndags och jag håller verkligen på att dö av ensamhet. Fast jag va inte ensam igår, eller halva dagen var jag inte ensam. Men helt seriöst så trodde jag att jag skulle ta livet av mig igår kväll. Eller typ bli emo och skära mig eller något. Så jävla tråkigt är det här och så lite finns det att göra här. Men jag kanske har tur och får åka hem till Vimmerby ikväll redan, egentligen skulle jag varit här till imorgon men det kanske inte behövs. Hoppas verkligen jag får åka hem ikväll. Btw så är det fett tråkigt att Hultan gått i konkurs, men som tur är så hade jag inte köpt biljett än. Som jag läste på hemsidan så är det ju inte 100% säkert att man får tillbaka pengarna, iaf inte allt. Det sämsta måste ändå vara att dom ställer in den nu när peace and love redan har börjat, hade man fått veta förra veckan hade man ju lätt åkt till Borlänge. Är dock lite avundsjuk på min bror som har körkort och bara drog iväg igår med sina kompisar till peace and love. Önska att jag var äldre än vad jag är ibland.

Helgen.

Denna helg har varit delvis bra och delvis mindre bra. Skolavslutningen i fredags vbar hemsk. Trodde att jag skulle varfa iaf lite glad för att få sluta nian men det var helt sjukt jobbigt. KOmmer sakna alla så gförbannat mycket. Kunde inte sluta gråta, så pinsam jag är som grät framför alla, men just då brydde jag mig inte. Efter skolavslutning så gick Emelie, Fanny, Issa och jag till epok och fikade och sen hämtade min mamma mig där för att vi skulle äta på brygghuset. Efter vi ätit blev det att åka till Hultsfred och kolla på Roberts student, fetaste lastbilen dom hade vill jag lova. Efter vi sett dom åka förbi någon gång så åkte vi till vimmerby och sen gick jag till pappa och bytte om för att jag skulle till källängen. Så sen åkte jag med victor till källängen och fy fan vad det regnade. Sen om jag ska vara ärligt så minns jag inte så mycket mer av den kvällen mer öän att jag sov hos Oliver. Sen på lördagen så var jag hos oliver och kollade på film hela dagen och åt rabarberpaj som var mycket god. Sen gick jag hem ifrån oliver vid typ åpttaq och duschade och bytte om och sen kom michaela till mig. Vi gick ner till stan och snackade med några typ och sen så åkte Michaela hem så då åkte jag runt lite med tesan och några. Jag gick hem rätt tidigt den kvällen för att jag var ledsen och inte orkade vara ute mer typ. Igår så var jag med Simon och några typ och sen vid typ halv ett så gick jag till Martin för han hade typ fest så var jag där ända tills han somnade. Så denna helg har väl varit rätt så lyckad iaf (:

nattlig och arg fundering..

Varför kan inte livet bara vara perfet? När man har det bra varför kan det inte bara vara så jämt? Om livet jämt va perfekt så skulle ju alla vara lyckliga och krig och all annan skit skulle inte existera. Finns det verkligen en Gud? För om det gör det så borde han ju se till att allt alltid är perfekt. Han som är så jävla bra och skapade hela jorden. Varför kan han inte bara låta folk vara lyckliga? Ska inte Gud vara en god man (eller vad han nu skulle föreställa, han kanske är kvinna?). Det är väldigt orättvist och elakt att han bara låter vissa få vara lyckliga. Jag har väl förmodligen inget att klaga på, jag har tillgång till mat och rent vatten och jag har tak över huvudet. Men alla som inte har mat och tillgång till rent vatten och tak över huvudet? Varför måste just dom ha det så? Vad har dom gjort för att förtjäna det? Tänk om det är dom som är mest godhjärtade och så får dom inte ens en chans. Om Gud finns så kan han gå och knulla sig i analen för all orättvisa han har skapat.

Sommar

Nu känns det verkligen som sommar och det är så underbart härligt! Har längtat som bara den, det är bara tråkigt att den inte började bättre. Usch, men hoppas att det blir bättre ju mer sommar det blir. Vill ju inte gå och deppa hela sommaren. Men nu har jag iaf precis ätit grillat och det är väl det sommrigaste man någonsin kan äta, eller hur? Gott är det ju också. Vi hade gjort en jättegod sallad med sallad, tomat, gurka, wahlnötter och advokado. Fräscht. Till efterätt så blir det snart hemagjord rabarberpaj. trevligt.


Sommarpussar på er :*

Linköping

Idag har jag varit i Linköping då. Detta är vad som har inhandlats:

* En svart klänning i spets från Gina till avslutningsmiddagen samt källängen

* Ett par lila skor från scorett till avslutingen

* En mintgrön bikini från kappahl

Helt underbart vackert är allt, dock så klär jag inte riktigt i mintgrönt men färgen är ju så underbart fin så jag kunde inte låta bli. Jag hade också turen att hitta samma svarta spetsklänning som jag hittade i kalmar när vi var där med klassen. Den fanns ju tyvär inte på deras hemsida. men nu har jag en iaf, och den är så vacker. Dock är jag ju lite för fet för den, eller jag ser ju som vanligt fet ut i den, men den är så fin så det skiter jag helt och hållet i denna gång. Bara sex dagar kvar nu ^^

RSS 2.0