Lördag

Ska snart dra iväg till jobbet, fick ju jobba över två timmar igår så hann inte blogga något. Har lite bilder från grillkvällen i nossen som jag ska lägga upp. Det gör jag sen när jag slutat jobba om jag hinner, annars får jag ta det imorgon. Ska ju på parkfesten ikväll så hoppas innerligt på att jag inte behöver jobba över lika länge idag, måste jag det så missar jag bussen vilken inte vore det ultimata direkt.
Nu ska jag hoppa på cykeln och trampa iväg till jobbet för att slita som ett djur, inte för att jag har något emot det jag tycker det är skitskoj.

AL vs. Vimar

Och Vimar vann. Undrar om någon egentligen är förvånad?
Det underligaste var i varje fall att ett 20-tal elever från AL hade satt ihop en redig hejaklack, men de fick inte komma in pga. att de hade bla. en skylt där det stod "Forza AL" och en speedway tuta. Lite lame att de inte fick komma in och heja på deras skola. Speciellt med tanke på att Vimar va på AL och klottrade ner hela skolan och skrev en massa på väggarna och det enda AL eleverna ville göra idag va att heja?
Jaja, nu är årets match över och det återstår bara att se om AL har bättre tur nästa år.
Bild på Vimars klotter på AL
(Tycker fortfarande att det är otroligt kul)

Ziperall.se

Har precis skickat in mitt bidrag så jag kan vinna en op. Har alltid velat ha en sådan för tusan, hoppas på att jag vinner (inte för att ajg brukar ha så tur med sådant). Jag får hålla både tummar och stårtår, kanske införskaffa mig en hartass och lite fyrklöver med. Varför inte en uppåtvänd hästsko med? Jaja, nu ska jag fortsätta mitt engelska arbete om Sydney, peace!

piggelin

Sitter här och väntar på att jag ska bege mig till skolan. Glömde att vi har lite sovmorgon idag. Fint.
Insåg också att det är första juni idag med, vilket innebär att jag har ett val framför mig idag. Märks hur jag gör, men nu tänkte jag försöka äta lite frulle och sen trampa iväg till skolan.
pussen.

RSS 2.0