Vimmerby

Sitter hos min far i Vimmerby nu då. Hade tänkt dra ner på stan oh kolla ifall jag kan hitta några snygga skinntights, gick ju inte så bra igår när jag provade ett par jag ville ha ;o Men men, jag vet inte om jag orkar, får se sen. Ska ju va med Nellie med, får se om hon vill hänga på till stan. Om vi orkar förstås. är rätt skapligt trött, oh det är ju kanske inte så lustigt med tanke på att jag inte vet hur man sover. Aja, nu blir det iaf att göra sig iordning (glömde ta bort sminket igår så ser ut som ett spöke ungefär ;s).

092912

Snart är detta jävliga år slut, two more days. 16 september lungt bäst, kan inte slås. Men för övrigt har det nog varit bland det sämsta året ever tror jag. Sommaren va helt ok med holmsjön och ÖL-AND ;) Oh lägret med (y' Men sen kan man ju undra om det va så jävla lyckat med fyllecell, skilsmässa oh cacer besked? Nej, detta har nog inte varit det bästa året jag varit med om, men jag lovar att 2010 ska inledas storslaget med fest på nyår oh metro 5:e januari, oh sen my sweet sixteen den tolfte ;) 2010 ska bli ett jävlans nice år, det ska jag se till! (elr iaf försöka)

kiss my mother fucking ass 2009!

vad du anförtror åt mig, ska jag anförtro åt dig

Bästa låten? ja, förmodligen.




And thats when I know i'm not wanted.

haha, imorse när jag vakna så hade tydligen min mamma ringt mig när jag sov, oh då hade jag tydligen tryckt upptaget på hennes samtal. Sen ringde hon igen oh då vaknade jag, oh det första hon säger är "thats when I know i'm not wanted" oh jag fattade inte vad hon snackade om. Då typ berättade hon att hon hade ringt mig oh att jag bara hade tryckt bort samtalet, förmodligen i sömnen. Oh min mamma tyckte det va onödigt av mig att sova till klockan 1. Men  jag hade ju inte sovit på hela natten typ, jag va ju tvungen att dela säng med min mamma oh min seriöst utvecklingstörda broder. Visst att jag har en stor säng, men det betyder inte att jag vill ha två nattliga gäster för jämnan. Så inatt har jag bestämt att jag ska sova själv i min stora, sköna, mysiga säng, bra va? (:

Btw så tyckte jag att jag fick en väldigt god frukost, TACOS (y'

Gudars!

usch! nu har jag lagt upp min header, men det ser fortfarande förjävligt ut -.-' Himla cp, vrf kan det aldrig bli som jag vill för? jag tror att min blogg har nånting emot mig aso. Jag tror att den försöker få mig att sluta blogga genom att inte vilja göra som jag vill. Min blogg lever ett eget liv, och inte mitt liv som jag vill att den ska ;o


LOL -.-'

FAN!

Jag får seriöst seriösa ryck!! Har gjort en ny header oh så när jag ska lägga upp den så vill den inte hamna där jag vill att den ska hamna, den hamnar för långt åt höger. Jävla fans helvete! skit ner dig jävla piss blogg, jag hatar dig! Okej det va kanske lite att ta i, men jag är inte så glad på den just nu, eftersom den inte vill göra som jag vill att den ska göra. BLÄÄÄ!

Julspex

Shit! ;o Fan va nervös jag va, usch va dåligt det gick. Elr för mig iaf, Gabban va ju bra (:



"Svea?"

Nä, jag heter i nte Svea. "Oj förlåt, du är bara så himla lik din mamma." Fan. Det är jag inte alls det. För det första så har inte jag massa rynkor oh så har jag inte lika stor mage oh så har hon kortare hår än mig. så jag förstår inte hur min kära mormor kunde tro att jag va mamma ;s Mormor av alla med, ofta hon inte kan se skillnad på sin dotter oh sitt barnbarn. Btw, betyder det att jag ser gammal ut? "Hej jag heter Annie oh jag är 15 år men ser ut som jag ska gå i pension vilken sekund som helst." Hahahaha xD tänk om det är sant, haha vad hemskt. Men då gör det ju egentligen inget om jag typ börjar knarka oh så, för jag ser väl kanske helt förstörd ut redan isf? Aja, nu ska jag nog somna om lite igen, finns ju ändå inget att göra här ute i skogen..

Elegi.

Älskar den låten. har lyssnat på den typ 2349809 gånger. Oh jag vill bara gråta, jag vet inte varför. Oh jag kan inte sova. Borde va trött efter vakan. mene kan inte, när jag blundar så börjar jag skaka som ett as oh jag vet inte vad jag ska göra. jag vill att det ska va nyår oh jul oh jag vill va med mamma oh pappa samtidigt oh inte bara en vecka i taget. oh jag vill att det ska va den sextonde september tvåtusennio. oh jag är kär men jag vet inte i vem. jag är helt veck oh vet inte vart jg ska ta vägen. Jag vet inte vem jag är. allt är konstigt oh det enda jag vill är att gråta, men jag hatar att gråta. jag håller bara in tårarna som vill komma. dom får inte komma. jag vill inte att det ska ta slut, men det gör det, allt har ett slut oh det bara är så. man kan inte göra nåt åt det. livet har ett slut, förhållanden har ett slut, tiden bara rinner ut oh man är inte medveten. jag vill ha sommar. jag vill bort här ifrån oh bara slippa allt jävla skitsnack som finns. vart man än går så kommer man inte ifrån de. jag vill mene ändå inte. jag velar oh tvekar, säger ja oh säger nej. jag vet inte vad jag vill oh jag vet inte varför. Men det bara är så. oh det är allt jag kan säga;


Det.Bara.är.så.

RSS 2.0