Äntligen (y'

Nu har jag äntligen skaffat ett par skidor (y' Så idag blir det att åka skidor med några. Fett gutt. Men det blir typ senare i eftermiddag eftersom jag ska till kyrkan på nån jävla konfa grej, lol -.-' Så nu håller jag på att göra mig iordning oh så kommer nog Gabban oh hämtar mig snart så åker vi in till Vimmerby.

pusshejs på er älsklingar ;*

Duktiga lilla jag.

Idag va jag så bra att jag missa bussen :D gutt -.-' Så jag har vart hemma hela morgonen och tittat på tv, laddat ner lite musik oh lagt in musik på mobilen. Btw så tkr jag att kesha inte är söt. Men hon är ganska bra faktiskt. Och så tycker jag att låten bad boys med Flo rida och hon den där tjejen som jag inte kommer ihåg vad hon heter (hon är ju dålig så vrf skulle jag komma ihåg det för? ;s) aja, den låten suger iaf så. Men men, alla kan ju inte va lika bra som mig. Det bara är så. Nu ska jag sova för bussen kommer inte på hur länge som helst ändå. (och så är jag trött)
PussPuss på er ;*

Dagens wierdo ;s

Sitter just nu och tittar på outsiders. Kan verkligen inte förstå kvinnan med dockorna som anser dom son hennes barn. Man vill ju ha riktiga barn. Små söta barn som kan röra sig och komunisera på riktigt. Hon måste ha en jävla fantasi för att kunna "förstå" dockorna och "kunna komunisera med dom". Det är lite stenbäcken-varning på det. Visste ni förresten att vi skulle ha flyttat till stenbäcksgatan? Typ bott granne med stenbäcken, haha då hade dom nog tagit in min brorsa x) sanning aso ;p Men det blev aldrig så att flyttade, eftersom min föräldrar bestämde sig för att separera istället. Lite tråkigt, men sånt är livet iaf.

Men den här kvinnan i outsiders med dockorna. Det fulaste jag någonsin hört är att hon ska köpa en "pojkvän" åt en av dockorna. Hur sjukt ä rinte det? Det va ju typ sånt man gjorde när man va fyra och lekte med barbie. Aso hon är en vuxen människa och leker med dockor!? Lite wierd tycker jag allt. Men det som skrämmer mig mest är nog att hon typ kan prata (?) med dockorna. Aja, hon får ju hålla på med vad hon vill.

Long time no see ;)


Hela världen är så underbar.

Visste ni att jag är en vampyr? Och att jag suger och spyr? Och att jag ska va kissie på spexfotot? och att det betyder att jag måste köpa en rosa laptop? Och att jag faktiskt hade tänkt göra det ändå? Och att det kommer skära sig skit fult om jag precis har vampyrat mig och sen ska blogga om det? (om jag har en rosa laptop liksom, rosa + rött = katastrof ;o ). Visste ni också att jag har varit ute hela kvällen? Och att Johan är sär? Och att han tror att det är jag som är? Och att det inte stämmer att jag är sär? Och att man inte kan va normal? Och att det bara är så?


Tänk på det ni ;)

kärleksbrev till Håkan Hellström.

Hej Håkan (:


Du är fin och sjunger som en gud. Jag svär. Jag älskar dina texter och det är helt sjukt hur jävla bra du är. Du måste helt enkelt va en av sverigest bästa artister (delad första plats med Lars Winnerbäck). Jag är nog faktiskt lite smått förälskad i dig (och dina låtar med faktiskt). Dina texter är faktiskt väldigt inspererande och man blir så glad av dom, man får en kick av dom hel enkelt. Jag skulle kunna sitta och lyssna på dig i flera timmar. Utan stopp. Du är så underbar. Nån dag ska jag se en konsert med dig. Det är ett stort måste. Och då ska jag träffa dig och då ska jag faktiskt krama dig, bara så du vet liksom. Och så lär jag nog förmodligen be dig signa mina tuttar ;). (okej, det sista va kanske ett skämt? eller, nae förresten). Nu ska jag lyssna lite till på din musik och sen ska jag kanske dra ut lite.

Pusshejs :*



Massa pussar och kramar från världens bästa Annie (y'







artondejanuaritvåtusentio.

Härlig dag. Bara att jag har fett ont i magen, men det går över. Funderar på att käka pizza, är fett sugen på det aso. Mmmmm, vad gott det skulle va med en calzone...
Thiii, får försöka få farsan till att köpa en till mig (y'
Aha, idag va jag i skolan för första gången på ett jävla tag. Fick ångest som vanligt så fort nån nämner ordet "gymnasie". Usch, har fobi för ord som har med gymnasie sökningen att göra. Undra om jag kommer komma in på gymnasiet? Jag kanske först ska följa Fannys råd att titta på mina betyg (om jag kan hitta dom ;s). Fast jag kan ju logga in och kolla det på datan. Men jag gör nog det imorrn, orkar typ inte nu. Eller jag hinner nog inte heller. Eller aja, får se. Kan ju försöka hinna. Jag är sjukt avundsjuk på dom som vet exakt va dom vill gå. Typ Issa, hon ska ju inte gå gymnasiet om hon inte får gå gyro. Det lustiga är att ända tills typ slutet på sjuan har jag vetat exakt vart jag vill gå och vad jag vill gå. Estet i Västervik. Men nu vet jag verkligen inte. För då ville jag bara sjunga, bara jag fick sjunga så skulle allt annat lösa sig typ. Men sen insåg jag att jag verkligen inte kan sjunga. Vad är då meningen med att slösa sitt liv på att ens försöka? Känns rätt så lagom meningslöst. Jaja, nu ska jag sluta tjuta och göra nåt vettigt med mitt liv ist (y'

pusshejs alla finisar ;*
(Hoppas inte att alla fulisar tar åt sig!)

kärleksbrev.

Jag sa ju att jag skulle skriva ett kärleksbrev i bloggen, men jag visste ju inte till vem. Nu vet jag. Jag ska faktiskt skriva två kärleksbrev. Ett till Lars Winnerbäck och ett till Håkan Hellström. Är lite sugen på att skriva ett till Alex Gaskarth med, så det blir nog tre. Helt seriöst så har jag knarkat Winnerbäck och Hellström idag. Det finns inte vad bra dom är. Helt underbart. Jag ksa nog gifta mig med båda dom. Sen ska vi ha en trekant. Men jag vet inte hur det ska gå till, eftersom jag inte känner dom och så är dom rätt så mycket äldre än mig. Känns lite lagom äckligt. Men jag ska iaf skriva kärleksbrev till dom. För dom är så bäst. Dom är förmodligen dom bästa svenska artisterna. Men kärleksbreven kommer inom kort, denna vecka nån gång.

Äntligen!

Äntligen kan jag uppdatera bloggen lite. Har liksom inte haft till gång till nån dator så det har vart lite svårt att uppdatera.
Jag har iaf varit sjuk hela veckan. Blää på det! Har haft ont i halsen och har inte kunnat prata. Fick tillbaka rösten på fredagen typ, elr kunde prata lite på torsdagen. Sen när jag insåg att jag inte hade lika ont i halsen längre och att jag kunde prata igen så insåg jag att jag var hur förkyld som helst. Mycket jobbigt eftersom det va kalas på lördagen med hela släkten som skulle fira mig (a) Så det va ju kanske inte det roligaste jag varit med om men fick ju träffa nästan hela släkten, det är inte ofta det. Men det var trevligt, förutom att jag gick och nös hela tiden och så. Det va rätt så skapligt drygt. Men idag mår jag nästan som vanligt, bara att jag fortfarande är förkyld. Men annars så mår jag toppen. Hoppas på skolan imorrn med, hamnar för långt efter annars. Så måste jag ju verkligen jobba upp mina betyg också. Inte dom bästa jag sett (inte för att jag har sett dom, men jag såg Emelie's ansiktsuttryck när hon såg dom, hehe).

 

 

Btw, nån mer än jag som längta till sommaren?



Öland sommaren 09, vilka minnen. haha ;) <3

Öland 09. Minnen för livet ♥


Happy fucking birthday!

Jippi, jag är sjuk på min födelsedag -.-' Kan man ha mer otur elr? Känns ju riktigt bra det här, NOT! Gud va sur jag är. Oh så kan jag knappt prata heller, elr det låter för hemskt när jag försöker. Idag har jag gjort inget. Nada. Typ tittat på MTV. Vilket liv jag har. Aja, det kunde vart värre, elr? Det är ganska botten att va sjuk på sin födelsedag, så undra om det verkligen kunde vart värre? Fast kom nyss fram till att det kunde det nog. Ohhhh, nu är I gotta feeling med black eyed peace på, såååå rookie. Gosh vad kul jag hade den helgen. Man vill typ ständigt tillbaka. Speciellt när man hör denna låt. Då kan man inte tänka på annat än rookie. Nu vart jag faktiskt lite gladare. Man kanske ska tänka på massa roliga minnen? Kanske ska lyssna på all time low? Det skulle nog hjälpa rätt rejält, eftersom den sextonde september tvåtusennio är det bästa som någonsin hänt mig. Ska nog göra det.






Frida oh jag rookie 09

16 i en kvart.

Nu har jag varit 16 år i en kvart. Känns bra (y'

Aja, jag sitter iaf oh håller på att dö. Min hals är inte som den ska oh jag kan knappt prata (det låter hemskt) och anledningen till att jag inte får gå oh lägga mig är för att jag ska hjälpa mamma, och hon ligger och sover igemte mig. Men oj vad kul för mig som är sjuk oh vill sova, så måste jag hjälpa henne. Aja, det är bara att bita ihop.

Sean banan

Hahahahaha xD Min stora, sanna kärlek :***


hallå där kött och blåbär xD

RUUMPAAA!!




Vet att ni älskar't ;)

Dagens låt

Alice Cooper - Poison. Vaknade till den i morse. Väldigt härligt, eftersom texten är väldigt vacker. Och eftersom man får ett så härligt uppvaknande så måste det ju bara bli dagens låt.



I hear you calling and it's needles and pins 
I want to hurt you just to hear you screaming my name
Don't want to touch you but you're under my skin.








Visst är han het ;)

Drygt -.-'

Sitter oh ska hjälpa min mamma att sätta ihop ett pass. Hon har redan gjort en spellista så jag ska bara ladda hem låtarna oh remixa lite. Fatta vad drygt, eftersom alla låtarna inte finns på limewire -.-' Men får hoppas att jag kan hitta alla låtarna iaf (vissa är värsta konstiga, typ sånna man aldrig har hört förut oh inte ens visste fanns).

elftejanuaritvåtusentio.

En dag kvar tills jag fyller år ju!! :D Fatta va Gutt (y' Sen blir det att övningsköra. Gudars vad skojigt. Men iaf tycker jag att alla ska säga grattis till mig imorrn. För det vore trevlig (oh det brukar man göra när någon fyller år). Aja, idag så va det översvämmning i matsalen. Det va lite jobbigt eftersom vi fick va fattig skola oh äta på papperstallrikar -.-' Fast vi är ju egentligen alltid en fattig skola. Lol. Det suger rätt rejält, eftersom det är skabb överallt. Längtar till gymnasiet, fast jag vet inte vad jag vill gå än..

Grå dag.

Usch, vilket hemskt väder. Om det nu nödvändigtvis måste finnas snö överallt så kan ju solen åtminstonde skina! Det behöver ju inte bara va negativt med vädret! Det känns ju onödigt. För all jobbig snö som finns överallt hatar jag! Usch, vad jobbigt säger jag! kallt så man fryser oh så massa blött oh ännu mera kallt. Jag kommer nog snart frysa ihjäl! Och det vill ju ingen. Kan inte bara våren komma? Är det för mycket begärt?  Tycker jag faktiskt verkligen inte att det är! Eftersom vintern har varit rent ut sagt för jävlig med all äcklig snö så hoppas jag att sommaren blir härlig. Med massa sol och typ +40. gudars vad härligt det skulle va. Bara ligga oh steka på stranden i Västervik. Mycket härligt. Önska jag kunde/fick gå i ide så man slapp de mörka, jobbiga, fula, äckliga oh kalla månaderna. Fast då skulle jag ju missa min födelsedag. Det vore nackdelen då. Det enda jag gillar med snö är att man kan åka skidor. Och det älskar jag. Det är det som är så jobbigt, jag hatar snö och kallt, men jag fullkommligt älskar att åka Skidor, Det är så härligt oh man blir så lycklig för det går fort (eller inte överdrivet fort precis, men det är snabbare än att gå eller springa). Aja, jag är konstig, men det visste ni ju redan ;)

Btw...

så tog det 31 minuter att skriva min nattliga uppdatering. Lite onödig fakta som jag kände för att dela med världen, och som jag vet att ni ville veta. Innerstinne ;)

Nattligt inlägg.

Tänkte skriva ett litet nattligt inlägg eftersom jag inte har nåt att göra. Fast igentligen så borde jag läsa bilbeln, men eftersom jag inte tror på nåt som står i den så känner jag att det är onödigt. Undra ifall jag kmr få en utskällning av prästen imorrn bara för det? Aja, jag knäcker prästen vilken dag som heöst med mitt vackar ordföråd (som jag är den enda som tkr är vacker, finner det lustigt). Tänk fall dom agar dom som inte har läst bibeln, eller ah, dom sidorna och uppgifterna som vi hade i "läxa". Men jag tänker nog inte läsa bibeln, jag är trött på bibeln. The book of lies. I mina ögon iaf. Aso jag ber verkligen om ursäkt om det är någon som tar illa upp, jag säger bara mina personliga åsikter. Jag är inte troende. Och ska jag va helt ärlig så ångrar jag mig nästan att jag konfimerar mig. Men ändå inte, för man får träffa så skojiga människor (*hrm* Johan *hmr*). Och sen känner jag att alla pluppar och alla timmar jag slösat i kyrkan är ju isf bortkastade och det känns så jävla onödigt. Men jag är också glad att jag valde lägergruppen, för alla andra grupper träffas hela tiden typ, varje vecka. Värsta drygt. Då skulle jag nog faktiskt ta livet av mig. Men det kanske är nyttigt för mig att konfimera mig. Jag menar, jag är ju typ verkligen inte den bästa människan precis. Om Jesus/Gud (vem är vem egentligen?) skulle träffa mig skulle dom nog undra vad som gick snett. Dom skulle nog undra varför dom skapade mig. Dom skulle nog fråga sig själva vad som hände. Jag vet vad som hände. Det som hände var att vi flyttade till Sverige. Faktiskt. För jag vet att jag hade varit en bra person om vi inte hade flyttat. Jag vet att mina betyg hade varit så mycket bättre än vad dom någonsin kommer blir här i Sverige. Jag vet att jag inte hade varit sån dålig människa som jag är idag. Allt är Sveriges fel. Fast det är ju inte schyst att skylla på Sverige. Men jag vet att om inte vi hade flyttat hit så hade jag varit en ängel, inte en djävul. Jag hade varit troende, inte tyckt att bilbeln är nåt jävla påhitt som någon som inte har något liv har skrivit för att tro sig va bättre än andra och för att få människor att må dåligt när dom läser den och inser att allt dom gör är ren jävla synd. Jag hade förmodligen vart mycket snällare. Jag hade inte använt lika mycket smink som jag gör (om jag hade använt smink överhuvetaget). Jag hade förmodligen inte haft lika många kompisar. Jag hade varit nykterist och inte ens ha smakat på alkohol. Jag hade säkerligen aldrig tagit ett bloss i hela mitt liv. Jag hade förmodligen varit antingen mycket överviktig eller anorektiker. Ni undrar säkert hur jag vet allt det. Jag vet det dels för att jag vet hur mina kusiner på Irland är och dels för att jag bara känner det på mig. I mitt fall va det nog ett misstag att vi flyttade hit. För jag hade kunnat bli nåt om vi hade bott kvar. Nu känns det ta mig fan som om jag inte har någon framtid. Helt meningslöst. Men det konstiga är att jag är faktiskt glad ändå. Jag är faktiskt jätte glad. Livet är härligt. Aso jag fyller år om några dagar, och det känns som om livet inte kunde va mycket bättre. Haha, fast det egentligen hade varit bättre om vi inte flyttat ;p Vi flytta, tur i oturen. Helt klart. Otur; min framtid hade varit något och jag hade varit mycket snällare och inte så misslyckad och elak. Tur; jag träffade ju en massa härliga människor. Helt underbara människor. Gabban, henne har jag kännt ända sen hon föddes. Nellie, vi har vart kompisar sen jag flytta till Sverige. Anna träffades första gången på dagis och har hängt ihop sen dess. Issa Visste jag vem hon var innan jag lärde känna henne när vi började lekis eftersom våra bröder är bästa kompisar. Sen finns det många mer som jag lärde känna tidigt. Sen har vi Emelie, Lotta och Fanny som jag lärde känna i högstadiet och som betyder massor för mig. Alla dom som jag jobbade med när jag var Ronja på Astrid Lindgrens värld, Helt underbra. Det finns inte. Man blev liksom en familj, och sen va det hemskaste jag varit med om när sommaren var slut och man visste att många skulle man kanske aldrig mer träffa. Usch! Jag har aldrig gråtit så mycket i hela mitt liv (och jag har nog inte sett så många vuxna gråta så mycket på en och samma gång). Det var förmodligen den bästa sommaren i mitt liv. 07, svårslaget. Sen har vi alla underbara människor som jag inte har träffat än men som jag kommer träffa. På mina framtida jobb, på gymnasiet, på fester och förmodligen på stan. Man har hela livet framför sig nu, och det är underbart. Fasten man som jag kanske inte har någon bra framtid så är det ändå underbart. Och jag kan inte förstå alls hur folk kan ta livet av sig. Och speciellt inte så unga som dom flesta är. Visst, man kanske mår dåligt, men jag lovar och svär att det vänder. Man kan ju inte bara ha dåligt hela tiden. Vad som helst kan hända. Man kanske får en ny kompis eller en helt underbar pojkvän. Eller vad som helst som är positivt, för om det bara är negativt heöa tiden, då vet jag inte riktigt hur man lever. Isolerat? Förmodligen.  



Calle Kristiansson<3

Fan, han sjunger den faktiskt bättre än vad både Mark Cohn oh Cher gör ;o (y'





niondejanuaritvåtusentio.

Sitter oh ska hjälpa min morsa att sätta ihop ett pass till imorrn. Det går väl bra, men ändå inte inte, för en låt går typ inte ladda ner. Det är lite drygt faktiskt. Eller lite oh lite, MYCKET. har typ väntat en timme -.-' oh så står det att det är typ 3 timmar kvar. Skyller på Sean, fast det förmodligen inte är hans fel. Men allt är han fel för att han är liten. Eller det kanske är hans fel? Aja, i vilket fall som helst så skyller jag på honom, för att han är liten. HAHA, han är bara 14 år xD Bara för att jag fyller 16 på tisdag (y'


R-Goif's tunga grabbar!

Gosh vad bäst Rumskulla är! Vann mot Tuna i semifinalen oh sen vann dom mot Gullringen i finalen. SÅN KÄNSLA!! Fattar ni vad gutt det va elr? ojojojojojoj, *STOLT*. Oh sen är man ju släkt med typ halva laget med ;) Det är ju så att man är mycket stolt över att va en i Rinaldo klanen (dock heter jag ju inte Rinaldo, men det ska ändras på hoppas jag (; ). Härligt är ordet, H Ä R L I G T ! !





Ojojojoj ;)

dagens låt.

Fix you med Coldplay. Den är så underbart härlig oh man blir så underbart lycklig av den. Oh alltid när jag hör den så tänker jag på Fanny (:





Dagens roligaste.

vi höll på att hoppa hopprep i skolan idag på idrotten. Haha, oh då kom Sara på en lek som man kunde köra när man hoppar hopprep oh då skulle man typ hålla på att hoppa igenom tills man blev "tagen". Grejen va att man kunde bara hoppa tre åt gången, men så hoppade Emma in, oh hon kunde tydligen också leken för hon hade kört den förut.

Sara:
"Emma, du får inte va med"

Aso anledningen till att jag tyckte det va kul är för att Emma är mobbad oh det lät som om Sara typ inte ville att hon skulle va med, oh den andra anledningen till att jag tycker att det va roligt är för att Emma ser ut som en bäver, oh i leken skulle man typ va en katt, en mus oh en hund. Men eftersom hon ser ut som en bäver så kanske Sara mena att hon inte får va med eftersom hon är en bäver, oh inte en katt, mus eller hund. x)

Aso ursäkta min humor xD

Musik is my life.

Jag tror faktiskt inte att jag skulle överleva om jag inte fick lyssna på musik. Det är förmodligen det hemskaste som någonsin skulle kunna hända mig, att nån tog musiken ifrån mig. Musik är nog förmodligen det bästa som finns. Det är min kärlek. Jag vet inte vad jag skulle göra utan den, oh vissa låtar som "om du lämnade mig nu" med Lars Winnerbäck oh Miss li. Den är så vacker. Oh elegi med Winnerbäck. Oh jag menar är inte den härligaste känslan när man står på en konsert med sitt favorit band oh så är man där oh tittar på dom med sina bästa kompisar. Finns det nån härligare känsla? Tänker direkt på den sextonde september tvåtusennio. Skulle ge vad som helst för att vrida tillbaka tiden till då.



tänk om..

Tänk om alla tyckte som mig. Då skulle jag aldrig få nåt jag vill ha. För då typ varje gång jag kanske såg en tröja elr ett linne elr ett par byxor elr vad som helst som jag tyckte va snyggt då skulle ju alla vilja ha det oh då skulle det säkert ta slut inann jag hunnit köpa det. För jag har ju alltid otur så. Men om jag inte kunde köpa kläder då skulle jag ju va tvungen att va nudist. Oh om jag va nudist då skulle jag va tvungen att gå omkring naken. Oh och om jag va tvungen att gå omkring naken då skulle alla se mina tuttar. Oh om alla skulle se mina tuttar då skulle alla bli glada. Så tänk om lösningen på allas depritioner skulle va att jag blev nudist, borde jag bli det då? Undra vad mina föräldrar skulle tycka om det. Min pappa tycker liksom att jag har för lite kläder på mig som det är, men om han skulle få bestämma vad jag skulle ha på mig då skulle jag dö av värme, oh så skulle jag förmodligen få bada i världens tjockaste dunjacka oh termobyxor på sommaren. Usch vad hemskt det kulle va. Det är nog väldigt bra att inte alla tycker som jag, för konsekvenserna skulle inte va så roliga, eller inte för mig iaf. Jag skulle dö helt ensam, utan man oh barn. För jag skulle ju aldrig kunna gifta, för alla killar skulle redan upptagna för att alla tycker att dom killarna som jag tycker är snygga, bäst, snällas oh skönast oh allt det skulle ju alla andra också tycka om dom ju, oh då skulle ju alla killarna va upptagna oh då skulle jag dö ensam. För jag skulle ju aldrig få barn eftersom jag inte har någon man oh allt skulle va väldigt deprimerande förmodligen. Jag kan nog bara tacka gud att alla inte är som jag. (DUBBELMORAL, jag tror inte på gud nånstans, jag tycker att han är bull shit som någon nolifer som hade tråkigt en dag har hittat på för att lura massa folk, sry men det är min åsikt).

Lady Gaga - Bad romance

Dagens låt, fer sure. Jag älskar denna låten, oh jag älskar Lady Gaga med. Hon är så cool. När jag blir stor ska jag bli som henne (y'



 


Gosh!

Satt precis oh kolla på lite filmer på youtube. Oh så hitta jag filmen där Emelie har filmat när jag frågar om jag kan få suga Alex's kuk (på skämt, lol xd). Hon har nämligen lagt ut den som ett vidiosvar på en av all time low's filmer. Gosh vad pinsamt säger jag bara. Sen har hon lagt ut en film på min "snygga" dans, grr vad sexig den är aso x) Men tänk om Alex's har sett filmen där jag frågar om jag får suga hans kuk, shit vad pinsamt isf. Jag ska ju liksom gifta mig med honom (fast han vet inte om det än). Hoppas för allt i världen på att han inte har sett den, men tänk om han har det..

sjundejanuaritvåtusentio.

Vakna nyss så nu sitter jag i köket och försöker komma på vad jag ska äta. Har än så länge bara druckit två glas juice. Det är nog det godaste som finns typ. Jag skulle nog kunna leva på det. Men man kanske måste äta fast föda med. Usch, det är skola i morrn -.-' Det känns lite drygt. Eller väldigt mycket drygt faktiskt. Men tydligen så måste man gå i skolan, vilket suger rätt rejält. Aja nu har jag tråkigt så jag ska nog städa lite (vilket är ännu tråkigare ;o)

Sång till Stina

erkänn, ni älskar honom lika mycket som jag gör ;*




Björn Rosentröm.

Gosh va kul det va på metro igår aso. Fast det va lite små drygt när brandlarmet gick oh alla va tvungna att gå ut, det va ju för fan typ -15 ute. Trodde jag skulle dö ett tag där, eftersom jag inte hade nån jacka. Men sen så låg jag i en snödriva under en lastbil med, fråga mig inte varför, jag bara hamnade där av nån okänd anledning. Det va också jävligt kallt ifall nån ville veta. Aja, jag va ju inte ute hela kvällen, för jag stod ju oh kolla på Björn Rosenström. Hahaha, fyfan vilken Öl-and känsla man får av raggar rock oh hulsfred festivalen. Helt sjukt. Helt ofattbart att jag forfarande kan prata så jävla mkt som jag skrek igår x) Aja, det hände typ massa mer som jag inte minns oh inte orkar skriva. Men kul vare iaf (y'

2010

ÄNTLIGEN!! så jävla efterlängtat vill jag bara tala om för er. Och nyårsafton kunde inte vart mycket bättre. Gudars va kul det. Haha, oh på slutet när Sebbe vart sur på mig oh vi satt oh skrek på varan i köket så Marika oh Anders inte kunde sova (jag vet inte hur man pratar i normal samtalston när jag är fill xd). Han va sur på mig för jag typ hade väl strulat med nån. Ah, jag kommer inte ihåg. Och när min morsa kom xd Helt seriöst så trodde jag att hon skulle bli sur när jag stod där framför henne med en 7,2 i ena handen oh en cigg i den andra xd Fy fan va lyckat, elr vad tkr ni? Aja, hon vart inte sur iaf. men hon tycker att jag ska berätta för pappa själv att jag röker, men det blir efter metroisf. Aldrig att jag tänker missa Björn Rosenström på grund av en glödande pinne. Fiii faan vad jag oh Nellie oh förhoppningsvis Frida ska röja, hoppas på att Anton oh Henke kommer med. Det kommer bli såå ÖL-AND minnen (y' Det gillas på hööög nivå.
2010 kommer nog att bli ett bra år (: Det började jävligt bra iaf..

RSS 2.0