Fem ställen

Fem ställen jag ska ha sex på innan jag dör:

1. I en kyrka (den är ju rätt given)

2. London eye (fjärde största pariserhjulet i världen)

3. I en biosalong

4. I ett flygplan (som på filmer)

5. Sist men absolut inte minst, den absolut viktigaste:
Eiffeltornet!



när jag bara rullar fram


inget kan stoppa mig

Jaha, nu har träningsverken landat i mina ljumskar. Men inte tänker jag låta det stoppa mig! Idag blir det np i matte B sen idrott och efter det gymmet. Dock ska jag träffa bror innan gymmet.
Idag får jag ta det lite lugnare, blir kanske bara 25-30 minuters cykel och enbart armar idag, i stället för att köra stenhårt med benen.
Nu ska jag gå upp prova mina nya kläder från Nelly och sen fixa och dona.
x

rättegångs-tjafs

Nu äntligen kom samhäll lektionen igång efter att ha tjafsat i typ ett halvår om vart och varför och när vi ska på tingsrätt. Nu blir det Kalmar den 13:e, dock har vi inte bestämt vilken rättegång vi ska på. Jag ser fram emot det eftersom jag måste gå på Gina och köpa en vit blazer (skitsnygg, och kommer passa finfint till min fuchsia färgade jumpsuit från Nelly). Så lite bra är det ju att vi ju nu ska till Kalmar. Känns lite riskabelt bara att köpa sista plagget till skolavslutnings outfitten sådär dagen innan, men man måste ju våga leva lite farligt.
Nu ska jag återgå till samhällen och sedan blir det gymmet!
X

love is so overrated

Sitter och avnjuter min frulle som består av ett löskokt ägg, en smörgos med tomat, ett glas juice, en hut med aloeberry och en kopp kaffe samtidigt som jag sitter och tittar på The Voice. Just nu sjunger Molly Sanden sin "Why am I Crying".
Annars så tycker jag bara att Martin Björk är allmänt snygg och fin. Hans tatueringar är med fina.

Tidig start

Idag blir det en tidig start, har redan varit uppe ett litet tag. Tänkte hinna med att röja undan lite kläder på mitt rum samt byta sängkläder. Sen måste jag ju mata katten, mata mig själv, se till att jag är anständig så jag till slut kan bege mig till skolan.
Igårkväll innan jag gick och lade mig (senare än vad jag tänkt mig, hmm) skrev en kompis till mig att vi hade fått bestämma igår (försov mig ju som ni vet) om vi ville vara i kök eller servisen. Jag hade ju lätt valt servisen eftersom jag hade velat ha sovmorgon. Men nej då, då bestämmer våran lärare (som förövrigt är grym) att jag ska vara i kök för att han tyckte att det var en självklarhet att alla som valt kök till trean vill vara där idag och vise verca.
Så sitter jag här, klockan 06.03, och ska alldeles snart ta tag i mitt liv.
Ska bara förstöra det och mina lungor lite först.
X

Förgyller min tillvaro

Magnus Betnér. Hur underbar är inte den människan? Sitter i direktsänd tv och fullkommligt dissar Jimmi Åkesson och hans politik! Så jävla underbart! Känns lite som om han liksom verkligen säger allting till Jimmis ansikte som jag alltid velat säga till honom, och ifrågasätter hela hans politik. Jag har alltid älskat den dära Magnus, men nu tror jag att jag gör det mer än någonsin.
Betnér, du har förgyllt min måndag kväll. Tusen tack.

Härlig Work-out!

Hemma från gymmet och mår underbart!
Började med 40 minuter cykling, sen lite rumpa och hantlar på det och avslutade med 15 minuters PW! Hur kan man inte må bra av ett sådant pass liksom.
Nu blir det att stretcha gärnet (vill ju ha minimal värk imorgon) samtidigt som jag kollar på Beavis and Butthead. Grymt roligt.
Kvällen avslutas med en tomat och en varm härlig dusch sedan kopplar jag bort mig med Winnerbäck och sömn.
X

Självdiciplin!

Nu ska jag ta tag i det här med självdiciplinen!
Nu drar jag till gymmet för ett träningspass.



Foster the People

Dagens band är Foster the People.
De är ett Amerikanskt indipopband som består av de tre medlemarna Mark Foster (sångare, keyboard/piano och gitarr), Mark Pontius på trummor och Cubbie Fink på bas och som bakrundssångare.
Foster the People bildades 2009 och släppte sitt första album Torches i maj 2011.
Deras break blev med Pumped Up kicks, 2010, och det var med den låten de fick sitt kontrakt och senare gjorde deras första album som innehåller många väldigt bra låtar.

För guds skull, glöm inte!

Glöm inte att checka min Twitter,
och för guds skull glöm ej bort att följa!
https://twitter.com/#!/anniemcwilliams

dagens vinnare är....

Indipop. 2009. Det magiska numret tre.
Fundera lite över den, så återkommer jag om en stund med dagens band.



Snygg dag!

Stabil tjej. Försover sig så sjukt grovt, börjar klockan 08.20 vaknar dock vid 11.00. Är det snyggt? Nej, nej det är det inte.
Frågan är om det ens är lönt att dra till skolan nu när det bara är en lektion kvar? Eller om man ska dra till gymmet i stället?
Själv skulle jag ju föredra det sistnämnda. Kanske äta lite frulle, vila lite, sen jävlar ett riktigt hårt pass! Ja, det är precis vad lilla jag skulle behöva.

kpallabry

Ohyes!

Trötta tonårsbarn

Parkera bilen. Kliv ur. Lås upp dörren. Släpp in katten. Tänd halvan av ciggen som sparades enbart för att du hade bråttom förut (vilket du är glad för nu då du inte orkar en hel. Öppna dörren. Gå på toa. Gå in i sovrummet. Byt om. Lägg dig i sängen. Inse at du är törstig, gå ut i köket. Gå och lägg dig igen. Katten vill in i sovrummet. Upp igen. Öppna dörren, släpp in katten. Återgå till sängen.
Sov.

En förkortning av helheten

Nu spelar Sverige mot Tjeckien, ligger risigt till av vad jag har förstått. Tyvärr har jag dock missat matchen eftersom jag jobbat och precis nu hunnit landa här hemma.
Nu ska jag iväg och kolla film med några vänner, ska bli trevligt, och imorgon bär det av till jobbet igen. Fett pepp!
Lite synd är det dock på jobbet att det inte riktigt kommigt igång ännu, längar som bara den till högsäsongen! Då blir det åka av!
Nä, nu ska jag hoppa i duschen och sen bege mig.
x

Dagens Artist

Idag har vi en artist som är från Södra Sandby som ligger i Lunds kommun. Han är en 33-åring som redan vid den ringa åldern 13 bestämde sig för att bli musiker. Han solodebuterade år 2005 med ett album som bär samma namn som han själv.
Mannen jag talar om är ingen mindre än Magnus Tingsek. Han har släppt fyra album, Tingsek (2005), World of It's Own (2006), Too Many Feelings at the Same Time (2008) och Restless Soul (2009).
På Spotify går han under namnet tingsek och han har gjort ett sammarbete med Timbuktu, Oberoendeframkallande (2007).
I november släpper han nytt album.

sjuttondemajtvåtusentolv

Jaha, då var det dags för vårt kära grannland Norge att fira sin nationaldag! Själv ska jag fira den genom att jobba från tolv till tio, fett gött!
Blev en liten springtur i morse, men lade mig tillrätta i sängen igen och slog på tv:n efter det.
Nu ligger jag mest och lyssnar på musik i ett febrilt försök att hitta dagens band...

Iv'e just partyed!

Efter en väldigt lyckad utgång utan några spyror, snefyllor eller småfjortisar så tackar jag för mig såhär klockan 01.43 en onsdagsnatt/torsdagsmorgon. Det är ju trotsallt en dag imorgon, och en arbetsdag till och med. Långpanna är vad som väntas av morgondagen och då vill en ju inte vare sleten.
Ha en härlig sovmorgon imorgon alla mina små vänner och bekanta (det är ju kristihimmelrfärds, vilket innebär ledigt), själv kör jag på tidig start då jag har tänkt att jag ska hinna med att träna innan jobbet! Självdiciplin kallas det gott folk!
Godnatt på er!
x

Försening!

Dagens band blev väldigt mycket försenat, jobb och lite annat kom emellan. Men här kommer det i alla fall.
Dagens band är inga mindre än My Chemical Romance!
De har blivit grammy nominerade och de är ett alternativt rock band som bildades 2001.
Alltså var de tre sista orden i förra inlägget små ledtådar.
My Chemical Romance har skrivit låtar som Famous last words, Welcome to the black parade, SING och många, många fler. De bildades som sagt år 2001 i New Jersey, USA och de är fortfarande aktiva.
Här får ni en bild på bandet, låten SING och Na na na [na na na na na na na na na] som jag starkt rekomenderar att ni lyssnar på.

Dagens band

Dagens band kommer jag släppa efter klockan tolv. Och ja, det är ett band idag och inte en artist.
Vet att ni väntar på hel spänn!
Grammy-nominerade, alternativ rock, 2001.

Projektarbete

Projektarbete 2013, kommer bli epic. Kommer bli bäst. Jag är bäst.

Don't go away mad, just go away!

Visst folk alltså! Vissa önska man att de bara kunde försvinna så man slapp deras jobbiga attityder, dramatiska inslag och bitchiga framtoningar.
Tyvärr så har väl alla en liten drama-queen i sitt liv. De är inte de lättaste att ha och göra med, de drar till sig problemen för de söker efter dem, de kan inte leva utan drama.
Att leva med en drama-queen kan absolut inte vara lätt. Alla bråk. Allt skitsnack. All den bitchigheten. Alla problem som skapas.
De gör helt enkelt en höna av en fjäder. Och det kan röra sig om vad som helst.
Hur blir man då av med en? Och hur undviker man att bli en?
Hade jag haft det svaret hade jag varit en lycklig människa...

Everything gonna be alright

Börjar denna härliga morgon med lite skön musik av Bob Marley, Jimi Hendrix, Mötley Crüe och David Bowie. De gamla legenderna som är så sjukt bra att man bara vill gråta. Nä, kanske inte, men jag skulle i alla fall göra vad som helst för att se dem live (vilket är omöjligt med tanke på att Bobban och Jimi inte finns).
David har man vuxit upp med, då min far älskar honom. Samma sak med Jimi. Bob och Mötley däremot, det är mina egna upptäckter. Och glad är jag som upptäckte dem. 


Fyra legender, reggae, blues, punk, rock/metal

How was I supposed to know that you were over me? I think that I should go

Jisses vad jag älskar All Time Low. Grabbarna är ju inte fula, men de är jävligt snygga.
Ja, som ni kanske förstår så ligger jag och kollar på American Pie, Book of Love. Ni som inte förstod det genom hinten med All Time Low, shame on you. Nä, men antingen så vet ni inte vilka de är (och då har ni missat något förbannat bra) eller så har ni ingen humor och har inte sett AP filmerna.
Om ni inte har sett AP-filmerna så är det nästan en ännu större skandal än om ni inte har hört ATL.
Så om ni har missat detta så ger jag er nu en ATL-låt (damned if I do ya damned if I don't, den som är med i Book of Love) och Ett klipp från en av mina favorit scener ur en AP-film!
Titta och njut kära vänner.
http://www.youtube.com/watch?v=kRTq_6jY_KM&ob=av3e
(länk till låten, musikvideo)
Dock är det inte hela scenen, men det var den bästa filmen jag kunde hitta på youtube. Rekomenderar också starkt att ni springer till närmsta bio och kollar på Amerivan Reunion, jag utlovar en skrattfest!

wake me up when september ends

Har lyrikanalys i svenskan för tillfället, tänkte då analysera "wake me up when september ends" med Green Day. Otroligt bra låt, det stod faktiskt mellan den och en annan sjukt bra låt nämligen "Elden" med allas vår Lasse.
Men det blev tillslut Green Day.
Lite historia bakom låten tänkte jag ge er. Det var nämligen så att när Billie Joe Armstrong (sångare och gitarrist i Green Day) var blott tio år gammal (ung) gick hans far bort i lungcancer. Andy's (som Bille Joes pappa hette) begravning hölls en September dag och under själva begravningen bröt tio-åriga Bille Joe ihop och sprang hem och låste in sig på sitt rum. Hans mor kom efter och bad honom öppna dörren, vilket han vägrade. I stället skrek han bara: "Wake me up when september ends". Vilket då senare inspererade honom att skriva just denna låt.
Personligen så är det nog min favorit låt med bandet, men blev det först för några år sedan då jag faktiskt satte mig ner och lyssnade igenom hela texten (och började gråta).
x
as my memory rests
but never forgets what I lost
wake me up when September ends

Summer has come and passed
the innocent can never last
wake me up when September ends

ring out the bells again
like we did when spring began
wake me up when September ends

here comes the rain again
falling from the stars
drenched in my pain again
becoming who we are

if, if is good...

Har precis kollat klart på Hercules, älskar disney-filmer! Har dock inte sett många på svenska, vet att jag såg Tarzan och lejonkungen 3 på svenska enbart för jag såg dem på bion i Vimmerby.
Det bästa med Disneyfilmer är att de är så sjukligt fyllda med vuxenskämt som man inte fattade när man var liten men ändå garvade åt enbart för att alla de andra vuxna (som faktiskt fattade) garvade sönder.
Nu är det i vilket fall som helst sängen som gäller, för imorgon är det skola och jag är ofantligt trött i skrivande stund.
x

RSS 2.0