Helt galet...

Är hon seriös eller? xD


måndag

Seg måndag igen. Dock är det väldigt skönt att vi bara har typ två lektioner idag. Sen så är vi lediga på torsdag. Härligt.
Ligger och lyssnar på vackraste Melissa. Helt underbart. Nu ska jag gå och käka lite frukost (för ovanlighetens skull).
ciao.

femte i tolfte

Sitter och kollar på dans videon. Gick ju inte sådär jättebra känns det som. Har en känsla av att jag gjorde fel typ hela tiden. Men kul va det. Och ledar dansen var hur bra som helst. De hade Alice i underlandet tema. Hattmakarna var riktigt snygga ;)
Va så snyggt att Nellie var hattmakare, alla andra fick sprejfärga håret oranget men hon behövde ju inte det för hon har ju rött hår. Så jäkla snyggt.
Jag skulle också vilja vara ledare, dock är jag nog inte tillräckligt bra.
Längtar redan till nästa termin, då blir det street från 16 och jazz från 15. Ser fram emot det stenhårt.'
Puss.

Let it snow...

Kollade igenom min kusin Monica's bilder (från Irland) och såg att de för en gång skull har fått lite snö. Händer ju inte varje år precis. Skrev då till henne att va har hur mycket snö som helst här, nästan en meter. Svaret jag fick va att hon nog aldrig skulle klara det och att så fort det kommer en millimeter snö där så stannar allt upp och att vi åtminstånde forsätter våra liv som om inget hänt. Lite kul egentligen att vi får ju tågkaos och så men de får ännu mer kaos. Då är det inte bara tågen, utan exakt allt slutar fungera typ.
Lite kul fakta bara typ.

Lördag

Nu har jag precis kommit hem ifrån dans genrepet. Gick faktiskt väldigt bra. Förvånade. Har ju missat så många gånger på dansen eftersom jag har varit sjuk så har ju inte riktigt hunnit med allt. Men idag kändes det som att det mesta satt. Hoppas bara att det går bra imorgon på uppvisningen. Vi är typ sist i programmet. Men det blir nog bra ska ni se.
Nu ska jag i alla fall städa färdigt mitt rum och lyssna på julmusik och sen i kväll så blir det mys med die hard och mupparnas julsaga (älskade den filmen när jag var liten).
Puss.

nattligt hos Tom

Hamnade hos Tom denna natt och skulle nyss logga in på msn, tog 5 gånger innan jag fick rätt på mitt lösen. Är det snyggt eller? Inte riktigt va?
Idag har jag i varje fall varit i skolan, och direkt när man kom dit så vart det att göra ett prov. Gick väl kanske inte så jättebra. Men jag får ju hoppas på det bästa.
Nu ska alla andra ut och röka och jag vill ju inte direkt sitta ensam här inne, så jag hänger väl med ut i kylan ;)

Ciao

Panik!

Sitter och lyssnar på gammal musik på spotify. Det gillas. Det som dock inte gillas är ju provet som stundas imorgon klockan 08.15. Buhuhu, kan inte ett skit och det är 46 frågor som skulle ha läst in sig på. Får lite smått panik på att jag inte heller vet om det bara är frågorna eller om det va frågor på livsmedelslagen som vi har gjort också! :o
Jag får väl sitta här smått panikslagen ett tag till...
Jag just nu (ser fett rutten ut)

Tacos (y'

Kan ju lova att det var skapligt gott med tacos. Hur kommer det sig att mat är godare på kvällen/natten? Mysko...
Just det!

när, var, hur?

Kom nyss hem efter att ha varit i lokalen en stund. Va en ny kille där ikväll som va riktigt duktig.
Nu sitter jag och väntar på att pappa ska bli klar med tacosen. Så jävla gött. Efter tacos myset så blir det plugga häcken av sig. Prov imorgon ju, i livsmedelskunskap. Kan dock inte ett skit, men får väl läsa det cirka hundra gånger och hoppas på att det sätter sig.
Nervös...

helt slut

slutade för ungefär 45 minuter sen och är helt jävla slut. Det tar på benen att stå i ett kök och laga mat och städa och diska en hel dag. Skulle lätt bara kunna bre ut mig på soffan här uppe på hr just nu och bara sova, men det kan jag inte eftersom jag ska träffa johan senare. Sen ikväll blir det lokalen. Men bara om vi kan hitta någon vuxen som kan vara där nere med oss, annars blir det lite knivigt. Eftersom Brad inte kan ta sitt ansvar och sköta sin praktik och utför de uppgifter han får så kan vi inte lita på att han kommer, så därför måste vi hitta någon annan som kan vara där. Lite B då.
Anledningen till att vi måste hitta "reserv" vuxna är för att Bränna är i våran vackra huvudstad och går en utbildning.
Nu ska jag gå och se vad de andra nötterna här uppe har för sig.
Ciao.

första december tvåtusentio.

Sitter och lyssnar på julmusik, ska straxt hoppa i duschen. Ikväll är det julbord uppe på HR för oss ettor. Ska bli riktigt trevligt. Vet dock inte vad man ska ha på sig på ett sådant evenemang? What's the dress code? Time to suit up or what?
Jaja, tänkte ha någon snygg tröja (om jag kan hitta :s) och sen mina jeans och för att det ska bli lite uppklätt tänkte jag ha mina nya klackar. Det blir nog bra ska vi se.
Now im heading for the shower.
Peace.

tandläkarn idag.

Om en timme så sitter jag i den där stolen, så som varje år, och får en gammal hederlig undersökning.
Var nästan beredd när hon ringde igår ifrån folktandvården och sa att jag skulle komma. Det händer ju årligen och så är det alltid runt den här tiden också. Sen så har redan alla jag känner varit typ.
Men nu ska jag göra mig i ordning lite så jag ser någorlunda ut.
puss. (vem kommer inte vilja pussa mig nu när jag varit hos tandläkaren?)
;)

Svar på tal.

Fick en kommentar: "kool du verkar :) hoppas du få ligga med nemo och joakim ? bara en fråga :) låter som så på dej"
Jag har aldrig sagt att jag vill ligga med någon av dem. Vafan skulle jag vilja det för? Nemo är 23 år och jag är 16? Bara för att han gjorde ett misstag och låg med en fjorton-åring så betyder inte det att han vill ligga med varendaste tjej i världen som inte nått upp till arton än.
Och vad det gäller Jocke. Jag tror redan alla vet att jag inte skulle ligga med honom under några omständigheter. Helt seriöst, vem fan vill ha den där jävla piercingen i fittan? Inte jag i alla fall, ser ut att göra ont ju :o
och om det låter som att jag vill ligga med dem så får du gärna visa mig vart och när jag har visat tendenser till det.

RSS 2.0