Wooohooooooo

Fan vad kul det va igår aso. Först så va jag på förfest hos Alex oh sen tog vi tåget till Hultsfred. När vi kom till rese så skulle vi gå till Rookie ;D va rätt kallt oh så hade jag ingen jacka, smart som jag är =) När vi hade kommit en bit så kommer det två killasr som verkar rätt schysta oh så. Sen när vi nästan är framme så springer dom iväg oh så upptäckte vi att en biljett är borta ;o Dom jävlarna säger jag bara! Dom hade bara jävligt tur att jag inte såg dom mer den kvällen aso, jag hade vridigt kuken av dom, jag skojar inte! När vi var precis utanför så stod jag, Tinna, Sofie, Frida oh Nellie oh väntade på att Michaela oh Sofie skulle komma tillbaka (Dom skulle gå oh kolla ifall dom kunde komma in ändå). Vi hade fett tur för allt löste sig oh alla kom in =) Men innan vi gick in så gick vi bort till några lasbilar oh skulle gömma några väskor oh lite typ som vi inte ville ha med in. Sen gick vi in oh tog typ hur många rockfoton som helst, skojigt ;D Sen dansade vi typ massa oh så va vi ute massa oh gjorde lite grejer typ också =) Aja, fett lyckade kväll var det iaf (y


pusshejjsss <333

Rookie ;D

Idag är det rookie då ;D kommer bli fett kul (y Nu har jag hållt på oh packa hela dagen för att jag ska sova hos Nellie. Hoppas verkligen inte att jag har glömt nåt nu, det vore rätt drygt isf ;o men nu ska jag iaf snart åka till Vimmerby.

pusshejs ;**

Konfaläger

Kom hem från konfalägret igår. Det va väl helt ok, fick lite damp på att vårat rum va populärast bara ;o Aso helt seriöst, det va fullt med folk där inne hela tiden, oh dom va inte bara liiiite iriterande, elr vissa av dom iaf. Men så kan det va. Alla kan ju inte va som jag ;)


puss på't ;**

Vimmerby

Har varit i stan idag också då. Blev att fika lite hos moster oh sen åkte jag till expert oh tittade på en dator. blir nog att köpa en (y

Skolan

nu sitter jag i skolan och väntar på min mamma. Vi ska åka oh köpa kläder (y. jag har precis haft so prov ;o hoppas verkligen att det gick bra. skre3v så jag fick skrivkramp fan.

Äntligen (y


Vegas <3

Bara för att vi som va på Stickys den 16:e är dom enda som har hört denna live ;d


Tonight, we lie awake
Remember how the coffee made us shake on those long drives?
One more long night

Another seven days
Heartbeat racing
The interstate, my home tonight
For one more long night
I'm sure as hell the happiest I've ever been

We get high, we let go
We've got more than we know
My friends are a different breed
My friends are

There's a ghost in this room
I think I'll name it after all of you
And watch it hang over my bed like decorations celebrated
Memories, they came and went in light of all the time we spent
Listening to everything our parents told us not to take in

Now make a change
I'm counting down
The mile marks to every town
And falling more in love
With the distance put between us

We get high, we let go
We've got more than we know
My friends are a different breed
My friends are everything
Make this last, take it slow
We've got it all figured out for now
So let us live our lives without a doubt

Tonight we lie awake
Remember how the coffee made us shake on those long drives?
One more long night
Another seven days
Heartbeat racing
The interstate, my home tonight
For one more long night

From coast to coast, I'll make the most
Of every second I've been giving with this crowd
Without a doubt, you're all I dream about
At night we lie awake
With stories taking us back to the nights we felt alive
The nights we felt alive

I would've married you in Vegas
Had you given me the chance to say "I do"
Couldn't make it anymore obvious, could you
Be anymore obvious

I would've married you in Vegas
Had you given me the chance to say "I do"
Couldn't make it anymore obvious, could you
Be anymore obvious, could you?



 



Massa pussar på denna låt och bandet som gjort denna vackra skapelse ;*****♥

Vidioinlägg

Måste verkligen göra ett vidioinlägg snart igen, blir nog imorn =) (hoppas jag iaf ;p)

Alex <3

"This mike sucks" hahahahaha xD



Kalas

Nu sitter jag i Bredaryd på deras wärdshus. Har precis ätit mat oh efterätt. mycket gott faktiskt. Fast jag har hur ont i magen som helst ;o Det är skapligt jobbigt. Men nu ska jag försöka va lite social =)

puss på't♥

SATC

Sitter oh tittar på Sex And The City. Grymt bra film aso.

Idag har jag inte gjort så mycket, skulle åkt in till stan på marken, men så blev det inte. Jag orkade inte. Sen åkte mamma, Dogge oh jag oh hämtade Maud för vi skulle skjutsa henne till Storebro. När vi hade lämnat av henne så åkte vi in till Vimmerby oh lämade av Dogge hos moster oh sen hämtade vi Sean hemma hos nån kompis till honom. När jag kom hem så satte jag mig oh tittade på tv och så åt jag lite chips också ;)


puss på't♥

Övernattning

Ikväll ska jag sova över med fotbollslaget i klubbstugan. Ska jag va helt ärlig så orkar jag inte det ;o men aja. Det kanske är bra för mig att komma ut lite =)

Fanny oh jag

Nu ska jag oh Fanny gå till torget =)

Pearl Harbor

Sitter oh tittar på Pearl Harbor. Finns det nån bättre film? Det tvivlar jag starkt på aso.
Funderar på att gå och baka lite bullar, det ä rju trotsallt kanelbullensdag. Men jag orkar nog inte det, och så har vi säkert inga ingridienser heller för den delen.

Nae nu ska jag titta färdigt på filmen iallafall. Sen efter det blir det väl bara att tråka.

3/10 värsta dan i mitt liv.

Igår va värsta dan i mitt liv. Fyfan säger jag bara.  Vill bara försvinna.

Tråk dag

Idag är det en tråk dag! Det är tråkigt väder, det finns inget kul på tv och så är det bara allmänt tråkigt ;o
Men får väl försöka hitta på nåt kul ändå. Inte för att det finns nåt som är för kul just nu. men nu ska ajg iaf göra ett test på en hemsida.

puss på't♥

heeeeej :D

Inatt sov ju Anna här då=) det va trevligt. Vi gjorde lite tacos med kykling istället för med köttfärs och det vart mycket gott. Efter det gjorde vi kladdkaka som också vart väldigt myket god. Sen satt vi bara oh tittade på tv  oh lite typ.

Anna har redan åkt hem, hon skulle till Vimmerby typ så hon åkte vid halv elva lr något sådant. Så nu sitter jag här ensam och bloggar lite medans jag läser lite på kissies blogg och så tittar jag lite på the grudge. Men borde nog  gå oh äta lite frukost.

btw, jag är inte sur på mamma längre =)

puss på't♥

Hur kunde hon?

Aso Ja gär så sjukt jävla sur! Jag frågade min mamma vrf jag inte hade fått några gymnasie kataloger och hennes svar är helt ofattbart:
men det kanske du har, jag har slängt dom.
aso vafan!!! Vill hon inte att jag ska gå gymnasiet? Vill hon inte att jag ska ha en ljus framtid? Vill hon att jag ska bli en pedofilisk äcklig gammal arbetslös tant? Aso fyfan! VAD SUR JAG ÄR!!!!!!!
Jag funderar starkt på att inte gå gymnasiet bara för det. Alla andra tycker det är viktigt, och hon frågar vad jag vill gå och vad jag vill bli och bla bla bla, men ändå slänger hon mina gymnasie kataloger! Aso jag kan ju lika gärna ta livet av mig nu! jag vet inte vart jag vill gå gymnasiet, inte vad jag vill gå heller. Men jag vet ju vad jag vill bli så jag lär ju va tvungen att gå NV, men jag tänker inte gå i Vimmerby och nu har jag inte en chans att gå på nån annan skola heller bara för att hon har slängt katalogerna! Va hon tvungen? Det är fan min framtid detta handlar om! Och nu undrar hon om jag verkligen är sur på henne! VAD TROR HON?! Helt jävla sjukt! Om hon försöker ge mig en hint om att jag är så dålig att jag inte kommer att komma in på nåt gymnasie så kan hon ju säga det istället! Jag vet att jag är dålig! Men jag kan väl åtminstånde få försöka! Varför? vad är anledningen till att slänga något som det står MITT namn på? Vad är ánledningen till att slänga nåt som kan påverka MIN framtid? Aso jag har/haft sån ångest för detta med gymnasie valet och vad jag ska gå för linje och vart jag ska gå och massor och så går hon och slänger nåt som kan påverka mitt livs största val! Aso jag menar dom gymnasie katalogerna kan va avgörande för vilket gymnasie jag väljer och vad jag vill gå. Det finns ju liksom olika inriktningar på olika gymnaier!
Min dag är officielt förstörd!

Michael Jackson's spöke? ;s








Hemma ;o

Jag mådde inte bra i morse så det blev att stanna hemma från skolan. Känns inte bra, eftersom jag skulle gjort ett matteprov idag och det betyder att jag måste göra det nästa vecka istället. Hade hellre gjort det idag. Men nu sitter jag och tittar på Grey's anatomy istället. Sen ska jag kanske titta på GG ;D jag äääääälskar GG <3

RSS 2.0